Saç Bakım Sıcak havalarda uzun saçlar ile nasıl başa çıkıyorsunuz? Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 26 Yapay Zekaya Sor Selamm🥹Biliyorsunuz ki havalar ısınmaya başladı…Ve sıcak havalarda uzun saçları idare etmek çok zor, Hangi saç modelleri sıcak havaların kurtarıcısıdır?#reda Sıcak havalarda uzun saçlar ile nasıl başa çıkıyorsunuz? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 , eic 42% +1 yıl Saçım kısa hava serin kuşlar uçuyor 😂 1 5 Yorumla Redamancy-4 +1 yıl Nazım Hikmet miydi o djjd Yorumla MrConfused +1 yıl Yani ucundan çakması Cemal Süreya😂 Yorumla Redamancy-4 +1 yıl İkiside erkek en azından öyle düşün kxjdjd Yorumla MrConfused +1 yıl Bi yerden yakalarız yahu istersek 😂 Yorumla MrConfused +1 yıl Teşekkür ederim 🙏 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Saç Bakım konusunda 4,7b cevap paylaştı. Çıkamıyordm kestirdm 1 1 Yorumla Redamancy-4 +1 yıl Şu an fark ettim🫠 Yorumla
Bikız99 Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Valla hiç uğraşmıyorum direk toplayıp kurtuluyorum 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Saç Bakım konusunda 10,9b cevap paylaştı. Saçlarım uzun değil. 1 0 Yorumla
_Justimagineit__ Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Yazın salık saçla asla gezemem mutlaka toplu olur zaten uzun saçta kullanamam sevmiyorum hiç orta uzunlukta kullanıyorum. 1 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl kemik firketeler ile salaş topuzlar yaparım 1 0 Yorumla
u Cendere1910 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Fazla uzatmak bir erkege yakışmıyor kadına yakışır ama bakımı zor olur 1 0 Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Saç Bakım konusunda 641 cevap paylaştı. Türk kadınları sık sık yıkamalı diye düşünüyorum çünkü kokuyor pislik oluyor saçlarınız da 1 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Saç Bakım konusunda 911 cevap paylaştı. Ben kısa saçla bile rahat edemiyordum Antalya’da yaşarken kızları hiç düşünemiyorum 1 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Saç Bakım konusunda 369 cevap paylaştı. Uzunken bağlardım. O yetiyordu. 1 2 Yorumla Redamancy-4 +1 yıl Evet bir ara çok güzel saçların vardı Yorumla վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 +1 yıl Evet Yine uzatacam sanırım Yorumla
SparklingBeautiful Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kesesim geliyor ama kesmiyorum saçımı sık topluyorum veya topuz yapıyorum 0 0 Yorumla
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Saç Bakım konusunda 5,6b cevap paylaştı. Bağlıyorum sürekli 1 0 Yorumla
Ultra_Phoenix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Topuz veya balıksırtı uygun olabilir. 1 0 Yorumla
bucali-caglar Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Topuz kanka 😀 başka birde kısa kestirmek 1 0 Yorumla
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 88% +1 yıl Saç Bakım konusunda 388 cevap paylaştı. Saçlarım herdaim kısadır 1 0 Yorumla
Sophrosyneee Takip Et Xper 4 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Uzun saç kullanamiyorum saçlarım yillardir kısacık 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Saç Bakım konusunda 379 cevap paylaştı. zor olmalı gerçekten 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar