Öncelikle herkese merhaba. Daha birkaç ay öncesine kadar saçlarım mükemmeldi. Yumuşacık, düz, parlak ve hiç dökülmeyen saçlara sahiptim. Hatta bundan iki sene öncesine kadar parmaklarım rahatlıkla saçlarımın arasından akıp gidiyordu. İpek gibi saçlarım vardı, herkesten bir dolu övgü alıyordum yani. Ve saçımı şampuanla yıkamaktan başka hiçbir şey de yapmıyordum. Saçlarım ince telli ve seyrek. Yağlı bir saç yapım var. Sıklıkla duş almam gerekiyor - günde bir, iki günde bir (en fazla) - Ve şunu da ekleyeyim. Saçlarımı duştan sonra kurutmaktan başka hiçbir ısı uygulamıyorum. Saçlarımda aniden çok fazla kırık olmaya başladı. Üstelik sadece uçlar da değil boylar da kırılmaya başladı. Ve ek olarak, saçlarım çatallaşmaya başladı. Her elimi attığımda
- abartmıyorum- gerçekten her elimi attığımda avuç avuç - bayağı fazla- saçlarım dökülmeye başladı. Ve mesela saçlarımın kökleri de sağlam değil gibi sanki eskisi gibi. Elimi atsam kökten gidiyor. Saçlarım daha önce de belirttiğim gibi ince telli ve seyrek zaten. Hal böyle olunca yanlarda gözle görülür bir açılma meydana geldi. Psikolojim acayip dibe girdi - şu an biraz daha toparlanmış durumdayım- Özellikte yattığımda saçlarım çok kırılıyormuş gibi geliyor. İpek - saten saç bonesi almak istiyorum -iyi gelir diye duydum- Trendyolda İpek - saten diye satılanların İpek - saten ile uzaktan yakından bir alakası yok ya da düzgün değiller. Öneriniz varsa açığım. Saçlarımı daha geçen ay kestirdim kırıklarını almak maksadıyla. Ve bu ay bakıyorum yine hep kırık. Onun dışında Saçım şu an hattı sayılır derecede yağlı -ayağım kırık sürekli duş alamıyorum-Ve daha önce fark etmediğim bir şey farkettim saçımda. Dökülen saçlarımı alıp bakıyorum. Esniyor. Islakken fark etmemiştim bunu. Ama yağlıyken fark ettim. Duş alabildiğimde burayı da güncelleyeceğim kuru ve ıslakken de esneme olursa. - olmazsa da muhtemelen -Saçlarımın dökülmesini durdurmak, yeni saçlar çıkarmak ve diğer bahsettiğim şeylerle ilgili bilgisi olanlar cevaplarsa sevinirim.
- abartmıyorum- gerçekten her elimi attığımda avuç avuç - bayağı fazla- saçlarım dökülmeye başladı. Ve mesela saçlarımın kökleri de sağlam değil gibi sanki eskisi gibi. Elimi atsam kökten gidiyor. Saçlarım daha önce de belirttiğim gibi ince telli ve seyrek zaten. Hal böyle olunca yanlarda gözle görülür bir açılma meydana geldi. Psikolojim acayip dibe girdi - şu an biraz daha toparlanmış durumdayım- Özellikte yattığımda saçlarım çok kırılıyormuş gibi geliyor. İpek - saten saç bonesi almak istiyorum -iyi gelir diye duydum- Trendyolda İpek - saten diye satılanların İpek - saten ile uzaktan yakından bir alakası yok ya da düzgün değiller. Öneriniz varsa açığım. Saçlarımı daha geçen ay kestirdim kırıklarını almak maksadıyla. Ve bu ay bakıyorum yine hep kırık. Onun dışında Saçım şu an hattı sayılır derecede yağlı -ayağım kırık sürekli duş alamıyorum-Ve daha önce fark etmediğim bir şey farkettim saçımda. Dökülen saçlarımı alıp bakıyorum. Esniyor. Islakken fark etmemiştim bunu. Ama yağlıyken fark ettim. Duş alabildiğimde burayı da güncelleyeceğim kuru ve ıslakken de esneme olursa. - olmazsa da muhtemelen -Saçlarımın dökülmesini durdurmak, yeni saçlar çıkarmak ve diğer bahsettiğim şeylerle ilgili bilgisi olanlar cevaplarsa sevinirim.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Boya yüzünden olmuştur büyük ihtimal. İstersen hindistan cevizi yağı kullanabilirsin katı olanindan ama.
Ben ilk defa saçımın yarısını dipten sarıya boyatmıştım. Boyanın da etkisi var tabi ama boya olmayan kısımlar da öyle oldu. Hindistan cevizini çok duyuyorum. Ağız bakımım için kullanıyorum zaten. Dermatoloğa danışacağım bir konu teşekkürler :)
Vitamin kullanın
Hangi vitaminleri kullanmamı önerirsiniz?
Sanırım boyadan kaynaklı, vitamin kullanmanı tavsiye ederim.
Günaydın gecmis olsun kullandiginiz ürünü degistirin birde yazdayiz biraz kendi haline birakin kendi yagi ile toparladin. . buna nazar diye biliriz
Değiştirdim zaten. Bunları ben de biliyorum. Ben ne kullanabilirim diye öneri istedim. Sorumda da belirttiğim gibi saçıma şampuan hariç bir şey kullanmıyorum. Kendi yağıyla kaldığını buradan anlayabiliriz. Demek ki toparlanıyor ki böyle bir soru açmışım. Ne kadar işime yaramasa ve bir tık alakasız da olsa yardım etmeye çalışmışsınız teşekkür ediyorum.