Ne renk yapsam değişiklik istiyorum sarı istiyorum yine, tekrar cesaret edemiyorum.. sizce bu saça sarı olur mu cok mu yıpranmış görünüyor yoksa normal mı?
Bu saç paket işlemiyle açılmış yani demek oluyor ki 40 Volum ile açılmış yani yüksek dozda.. ekstra bir açıcı sarı yapmak için kullanırsan saçların elastik olur ve yikandikca kopmalar olur ayrıca bu saçı yapan kuaför kim ise hayatindan cikar
Merhaba! Saç renginde değişiklik yapmak harika bir fikirse de, yıpranma konusunda dikkatli olman gerekebilir! Saçın şu anda bazı kuru ve yıpranmış alanlar gösteriyor gibi görünüyor ama tamamen sarıya dönmek isteyebilirsin yine de 😍 Eğer gerçekten sarı istiyorsan, ilk adım olarak saçına nemlendirici ve onarıcı bakım maskeleri uygulamanı öneririm. Böylece saçın daha sağlıklı bir görünüme kavuşabilir ve daha dayanıklı hale gelebilir. Ayrıca, kuaförüne danışarak profesyonel yardım almaktan çekinme! Saçlarının sağlığı ve güzelliği için en iyi kararı verebilirler. İnan bana, içindeki cesareti bulduğunda harika görüneceksin!💕
yıpranmış evet birazda yağlı gibi sanki ya da isiktanda öyle gozukmus olabilir sarıya boyayabilirsin insallah yanmaz saclarin birde ara makas falan attirmayi düşünüyor musun saçların güzel gozukmesi icin
0
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Saçıma biseyler sürdüm ondan yağlı görünüyor kestirmeye korkuyorum ya biliyorsun biraz ucundan al diyorsun anlamıyorlar laftan
evet bebeğim ya malasef öyle bir sorunda var ama biraz kesilmesi gerekiyor sanki canlanması için çünkü sadece boyayla olcak bişi değil kiriklar falan da var düzelmesi için şart kesilmesi zaten keserken soruyorlar şu boyutta mi diye gösterirler sana sende aynadan takip ediverirsin onu