Keratin bakım sonrası?

Merhabalar saçıma keratin bakım yaptırdım ve kuaförden çıkarken saçım efsane iyiydi yani düpdüz ve çok güzel duruyordu. 2 gün yıkanmamam gerektiğini söyledi kuaför ben 3 gün yıkamadım saçlarımı. Bugün yıkadığımda ise verdiği saç şampuanını sülfatsoz ve maskesini kullandım sadece. Çıktım ve saçımı kuruttum. Kuruttuğumda saçlarım eski dalgalı haline dönmeye başladı ve kabarmayada. Saçlarımı özellikle kabarmaması için kurutma makinasını yukarıdan tutup kuruttum. Dyson kurutma makinam var bunun için elektirik alan ve düzleştiren başlığıyla en son kuruttum ve o şekilde düzleşti fakat kuafördeki düzlüğü ve o canlılığı vermedi yani açıkcası pek faek görmedim. Çok ünlü ve gerçekten kuaförlüğün hakkını veren bir kuaföre gittim. Sorun bende mi anlamadım ya da normal mi? Kuaförüm keratin bakımın saçımı düz yapacağını söyledi bir de fakat kurutma esnasında eski haline neredeyse döndü

Güncellemeler
+1 yıl
Duştan çıktıktan sonra düzleştiriciyle düzleştirmem mi gerekiyor? E öyle yapsam sürekli uğraş ne anlamı kalacak anlamadım? Bilgili kişiler yardımcı olursa sevinirim
Keratin bakım sonrası?