Güncellemeler
+1 yıl
Duştan çıktıktan sonra düzleştiriciyle düzleştirmem mi gerekiyor? E öyle yapsam sürekli uğraş ne anlamı kalacak anlamadım? Bilgili kişiler yardımcı olursa sevinirim
Merhabalar saçıma keratin bakım yaptırdım ve kuaförden çıkarken saçım efsane iyiydi yani düpdüz ve çok güzel duruyordu. 2 gün yıkanmamam gerektiğini söyledi kuaför ben 3 gün yıkamadım saçlarımı. Bugün yıkadığımda ise verdiği saç şampuanını sülfatsoz ve maskesini kullandım sadece. Çıktım ve saçımı kuruttum. Kuruttuğumda saçlarım eski dalgalı haline dönmeye başladı ve kabarmayada. Saçlarımı özellikle kabarmaması için kurutma makinasını yukarıdan tutup kuruttum. Dyson kurutma makinam var bunun için elektirik alan ve düzleştiren başlığıyla en son kuruttum ve o şekilde düzleşti fakat kuafördeki düzlüğü ve o canlılığı vermedi yani açıkcası pek faek görmedim. Çok ünlü ve gerçekten kuaförlüğün hakkını veren bir kuaföre gittim. Sorun bende mi anlamadım ya da normal mi? Kuaförüm keratin bakımın saçımı düz yapacağını söyledi bir de fakat kurutma esnasında eski haline neredeyse döndü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Ask ben de 1 hafta once falan yaptirdim keratin ama keratin bakimin kalici fon etkisi gostermesi icin yikamadigin 2 gun sacini duzlestirmen lazimdi. Bunu kuaforun sana soylemedi sanirim. Yoksa bakim yapmis oluyo duzluk vermiyo. Bir de sacin benimki gibiyse kurutunca dumduz olmuyo zaten ama cok rahat fon cekilebilir bi hale geliyo. Benim elim alistigi icin sacima rahat fon cekebiliyorum duzlestiriciyle duzlesmis gibi oluyo. Ogrenirsen ve elin alisirsa guzel olabilirr
Düzleştirmem gerektiğini söylemedi
O zaman bakim niyetine yaptirdin gibi olmuss. Belki duzlestirmeden de olmasi gerekiyodu kalitesiz bi keratin kullanmis da olabilir
Kalitesiz olduğunu sanmıyorum çok profesyonel bir yerde ve adamın kendisinde bizzat yaptırdım. Ya bende bir sorun vardı ya da bir şey eksik ilerledi anlamadım 😂
Sağlıklı duruyor en azından. Peki bir şey soracağım 3 ay kadar bir süresi var. O süre içerisinde saç düzleştirebiliyoe muyum yani saçıma bir zararı olur mu
Kiz bi de 2k vermissinn ben 1kya yaptirdim gogus hizasi ama az sacim var hsdjdkdj. O zaman duzlestirmedin diye oyle olmustur benimki ozellikle soyledi cunku duzlestirmezsen bakim etkisi verir diye
Duzlestirebilirsin tabi bi sey olmaz. Sacin boyali mi bilmiyorum ama boya da keratinin etkisini yok ediyor deneyinlerimce. O yuzden kendi sac renginse daha sanslisin. Duzlestirici kullanmanda sakinca yok ama cokk zarar veriyo yillarca kullandim saclarim Şu an hc guzel degil pismanim😭 mumkunse fon cek veya en azindan isi koruyucu kullanip duzlestirr
😂 söylemedi ki yaa krem saç maskesi verdi yıkama dedi o kadar. Bir dahaki gidişimde hesabını sorarım artık 😂😂😂
Saçımda bu zamana kadar hiç işlem kullandırtmadım. Boya veyahut düzleştiren biri değilimdir. Hatta uzun yıldan sora ilk defa kuaföre gittim. 🙈
O zaman iyi askom ama isi koruyucu kullan duzlestirirkenn cok yipranmasinn
Tamamm. O değilde psikolojim bozuldu YouTube dan bakıyorum yaptıranlara. Saç yıkama sonrası kurulayınca dümdüz oluyor ve kabarık olmuyor bi benimki mi kabardı anlamadım ya of sinirim çok bozuldu cidden
Yapcak bi şey yok ya:/ ben de saç konusunda çok şanssızım. Siyah şekilsiz ve azcık saçım var😅
Düz olmamasına değil de biraz kabarık olmasına üzüldüm
Ne kadar para ödedin kalitesiz miydi ben yaptırdım sadece tuzsuz şampuan kullandım 3 ay jilet gibiydi
Yıkayınca kurutuyorsun direkt düzelticiye gerek olsa yaptırmanın ne anlamı var
Sactan saca da degisiyo duze yakinsa saciniz baya iyi olur ama dalgali kabarik bi sacta zorr
@xmonstery ben çok yaptırdım saçım düz o yüzden sorun yaşamadım galiba
He o yuzden istee shshdh benim sacim yillar oncee kivircikti resmen. Sonradan duzlestire duzlestire yapisini bozdum simdi kabarik ve dalgali o yuzden fon cekmedigim surece keratin asiri belli olmuyo
2 bin tl ödedim. Bende jilet gibi hatta pırasa gibi dursun istiyordum fakat kuruturken farkettim dalgalanmaya başladığını. O yüzden düzleştiririci başlıkla kuruttum fakat yine de o ilk bakım sonrası görüntüyü elde edemedim.
Öyle olması lazımdı fakat hafiften dalgalanıp kabardı
@xmonstery saçım dalgalı ve kendinden kabarık sert telli bir saç
Aşkım fön fırçası yardımı ile kurutman gerekli
Dumduz olmasi zor bebegim anca fon cekmende rahat olur keratinli sac
Ooo o çok yorucu ya😂
@xmonstery yapacak bir şey yok. Eski saçıma nazaran çok iyi ve sağlıklı duruyor diye avutacağım kendimi
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!