Saçlarım avuç avuç dökülüyor ve iğrenç geçmeyen bir koku var?

Herkese selam yaklaşık 10 aydır saçlarım kökünden avuç dolusu dökülüyor bundan Ziyade kafa derim de iğrenç geçmeyen bir koku var gezmediğim özel veya devlet hastanesi kalmadı vitamin değerlerim hormonlarım da bişe olmamasına rağmen kullandığım vitaminlerden karaciğerim ağrıyor saç kokusu için biberiye ısırgan otu sirke limon sürüp sadece geçiştiriyorum ama yıkadığım günün ertesi günü evsiz gibi kokuyor kafam Allah rızası için biri bana doktor önerisi veya çözüm söylesin bakın benim yediğim bi bök dan da kaynaklanıyor olabilir saçımı boyarken ipek saç kreminin yarısını dipten sürüyordum bu boya vs derken 2 saat kafamda bekliyordu ne olduysa bundan sonra oldu muhtemelen saç köküme kadar indi 10 aydır saçıma dokunmuyorum konazol vs işe yaramadı 3 gün önce prp yaptım ondada hiç bir etki görmedim henüz sakın yağ vs demeyin sadece bıttım sabunu ile 1 kere yıkadım abartısız saçım elimde kaldı lütfennnnn biri yardım etsin dökülen saçlarım asla yerine gelmiyor koku da durmuyor dökülme de kel kalmak istemiyorum

Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar benim durumum normal bir konu değil sanırım ter bezlerime kadar indi bu saç kremi çünkü hiç bir doktor açıklama yapamadı hatta bir tanesi beni psikiyatriye sevketti ki ben psikolojik tedavi alıyorum. normalde ama durumum ailem arkadaşlarım herkes koku ve dökülmeye şahit yani benim abarttığıö bir durum değil bana işin eğil tecrübeli biri lazım kafa derim kurusun diye rıaccutane bile kullanmayı düşündüm çünkü limon sirke kurutmuyorsa daha güçlü bir şey lazım diye ama sonra karaciğerim
Güncellemeler
+1 yıl
Ağrıyınca vazgeçtim inanın 10 aydır ne işe gidebiliyorum nede psikolojik olarak hiç iyi değilim
Saçlarım avuç avuç dökülüyor ve iğrenç geçmeyen bir koku var?