Saç bakım yağları kullanabilirsin. Hc care saç bakım yağını kullanabilirsin. Bu yağ saçlarını besler ve uzamasına hızlı bir şekilde yardımcı olur oldukça etkili bu yağ. Diğer önerim ise hindistan cevizi yağı oda baya etkili. Diğer önerim ise biberiye suyu oda etkili.
Kuaförlerin hepsi mi böyle olur ya ben evde kendim arkadaşa kırıklarını aldırdım. Bir tane şampuan kullanıyorum ben saçlarımı çok hızlı uzattı istersen bir dene sende. Reshell'in at kuyruğu özlü bir şampuanı var. Çok işe yarıyor saç uzamasında.
Özellikle biyotin, B vitamini, C vitamini, D vitamini, çinko ve demir saç uzamasını destekleyen besin öğeleridir. Saç derisine masaj yapmak, kan dolaşımını artırarak saç köklerini uyarır. Bu durum saçın daha hızlı ve sağlıklı uzamasına yardımcı olabilir.
Günlük saçlarını yıka ve üstüne fazla düşme psikolojik olarak bunaltır günlük yıka gerekli olursa kendin makasla saçlarının uçlarını kesiver ama 1 aya kalmaz dert etme kızların saçları erkeklerin saçlara göre daha hızlı uzar
Saç uzatan şampuanlardan kullanabilirsin, her gün yıkaman hızlandırır ama yıpratır en azından 2 günde bir yap, krem ve serumlar ile de destekle. Aynı zamanda biotin kullanabilirsin oda tırnaklarını ve saçlarını güçlendirecek ve saçlarının hızlı uzamasını sağlayacaktır.
Saglikli beslenince saclar da canlaniyor. Onun disinda hindistancevizi yagi ve biberiye yagini karistirip haftada bir kac kere sac diplerine surebilirsiniz. Isterseniz bir miktar e vitamini de eklenebilir. Oldukca yararli ve besleyici.
20 ml zeytinyağı, 4 diş sarımsak, biraz nane, iki yemek kaşığı bal ve kaynar suyu karıştır, bi kasede on dakika beklet, duş aldıktan sonra saçına bu karışımı ılıkken dök.
h8ndistan cevizi yagi badem yağı yumurta ile haftada bir karisim yap saclarina uygula ve tahta tarak edin sabah ve aksam zeytinyagli sabun ile yika nemlendir sürekli duzlestirici vs kullanma ve boyama
Saç bakım yağları var yorumlarda illa ki öneren olmuştur o yüzden ben sana restorexin speed and strong saç kremini öneriyorum fiyatı en son 50, 55 gibi bir şeydi
Restorex hızlı uzatmaya yardımcı şampuan al içine 20 damla çam terebentin yağı damlat haftada bir kâğıt saç maskelerinden kullan watsonsda 20 tl gibi bir ücreti var başka bir şey yapmana da gerek yok eğer bütçen varsa HC care saç yağını alabilirsin çok güzel yardımcı oluyor.