+1 yılHavuç maskesi birebir. Hemde tarifiyle birlikte :)
Havuç Maskesi İçin Gerekli Malzemeler
1 Adet Yumurta
2 Adet Orta Boy Havuç
3 Bardak Su
Hazırlanışı :
Öncelikle havuçları rendeleyin. Su’yu kaynatın. Rendelediğiniz havuçları kaynayan suyun içine atın. 20-25 dakika kadar bekleyin. Daha sonra suyu süzerek yumurtayla çırpın.
Uygulanışı :
Maskeyi direkt saçınızın her tarafına sürün ve saçınızı sarın. Yaklaşık 1,5 (bir buçuk) saat sarılı halde bekleyin. Bu zaman geçince saçınızı bol su ve sabun ya da şampuan ile yıkayın.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılYagmurlu havada yuru yagmur suyu uzatir 😁😂
23 Yorumla- +1 yıl
bende uzatmak için neler yapmadım ama bir arkaşam bana kesinlikle bitkilerle hazırladığı bir yağ varmış al kullan dedi 1 buçuk aydır kullnıyorum düzenli olmaz böyle birşey saçlarım kendne geldi dökülme durdu ve süper uzuyor ilgilenirsen bayanın numarasını verir bilgi alabilirsin ondan
- +1 yıl
@ceylinnaz1 rica edersem hangi yağ olduğunu söyler misin? ben saçlarımı kestim de çok pişmanım, bi de geç uzuyor gerçekten ihtiyacım var
+1 yılbebek şampuanları live clean şampuanları prof saraçoğlu şampuanları ya da otacı argan serisi şampuanları kullanmalısın bide hastaneye git kan testine baktır mineral vitamin keratin eksikliğin var mı diye şampuanınada bepanten ve evigen ampül kırabilirsin veya saç bakım yağlarıyla saç maskesi yapıyorsan onlara kırman daha etkili olur en iyi saça fayda sağlayan ampül bemiks ampül ama biraz kötü kokar diğer bepanten ile evigen kokusuz diye biliyorum
00 Yorumla
Kestirmek ya da kırıklarını aldırmak saçı uzatmaz. Saç ölüdür ve kökten beslenir. E vitamini içeren besinler tüketebilirsin ya da doktordan E vitamini ve bazı yağlardan oluşan bir kür isteyebilirsin. Önerebileceğim bir diğer şey ise yılan, argan ve badem yağını karıştırarak haftadaki 1-2 kez saçına uygulayabilirsin.
01 Yorumla- +1 yıl
Kestirmek evet saçı uzatmaz ancak kırıklar gitmediği müddetçe koparak dökülmeler yaşanacağı için saç yerinde sayıyormuş gibi olur. Bu yüzden düzenli aralıklarla saç kesimi önerilir.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılöncelikle şunu söyleyeyim ben kuaföre en son gittiğimde kırıkları al boydan alma dedim ve saçlarımı omzumdan kısa kesti kadın ve aynaya baktığımda tansiyonum düştü titredim bu nasıl olur diye kaynak yaptırma gibi bir şansımda yoktu ve saçlarım kıvırcıktı durumun vahimliğini sen düşün uzun araştırmalar sonucu saçlarımı her gün yıkayarak saç uzatan şampuan krem ve serum alarak aynı zamanda badem yağıda kullandım düzenli olarak bunları yaptım ve saçlarımı sürekli besledim yani kısaca bir buçuk ay içinde gözle görülen bir uzama gördüm :)
01 Yorumlabir bence paylasmistim orda yaziyor benim yag karisimim. Ve gercekten sacim kütten az uzundu yag karisimini kullandim ayni yag karisimini sampuanimada karistirdim saclarim baya uzadi kisa zamanda. öyleki topuz yaptircagimda senin sacina iyi topuz yapilir demisti kuafor.
01 Yorumla
+1 yılBenim saçlarım kaşçamın altına geliyor. Şekli de dümdüz. Ama sırrım şu saç kurutma makinası bile kullanmıyorum. Hiç bir şekilde ısı uygulamıyoruö. Kendi şeklini kullanınca zaten düzleştirilmiş gibi duruyor canım sıkılırsada örüp açıyorum ya da toplu kullanıyorum. Saçını yıpratmazsan sağlıklı uzar. Şampuanla bakımla olacak iş değiş sonuç olarak kimyasal yani
00 Yorumla
+1 yılMutlaka dusta saçını tara uztelikte sacdökülmenide en aza indirmek için de kaliteli şansının içine mutlaka doğum kontrol hapı kılan onlarda hormon vardır buda uzaması etki eder bu yöntemde önce saçın uzamazdı denedim ve uzadı belime geldi 6ay sürmedi dene cook faydalı
03 Yorumla- +1 yıl
Ne kadar sürede, nerden beline geldi bu sac?
- +1 yıl
Kazitmayla 3 ayda beline geldi
- +1 yıl
Dediğim formülü cildine vermişti benim sacderimde egzama var Onaran müthiş etkili
Saçını kendi yağı daha çok besler. Dikkat edersen yağlı saç yapısına sahip insanların saçları daha çabuk uzar. Tabi ki 10 gün banyo yapma demem ama saçlarını 2 ayda bir falan hatta yapabiliyorsan evdeysen ayda bir yağlandırmayı saç diplerinin o yağı almasını deneyebilirsin. En doğalı budur.
20 Yorumlasaclarından tamamen yoksun kalmak istemiyorsan ilac felan kullanma derim. dokuldumu durduramassın. kas yapayım derken goz cıkarma. uzatmak istiyorsan fönden uzak dur, jel yerine sprey sur. ha bide günes koruyucu iyi gelir yaz aylarında.
20 Yorumlahızlı uzatan şampuanlar var, tabi bunun yanında yumurta yemek ve saçı soğuk su ile yıkamak, b türü vitaminler tüketmek yarar sağlar. bemiks ampul dökebilirsin saçına biyerde okumuştum. araştırmak lazım.
00 Yorumlasarımsak kesinlikle en etkili yöntemlerden. yıkanmadan bir saat önce sarımsağı böl ikiye onun suyu var zaten kendinde, saç diplerine sür onu iyice. iğrenc diye düşünebilirsin ama işe yarıyor. iyice yıka bir saat sonra koku da kalmaz.
03 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru. Kesinlikle sarımsak sürmeyin saçınıza. Kokusu en az 6-7 ay çıkmaz. Ben bir kaç defa yapmıştım ondan biliyorum. Yaz aylarında terledigimde sarımsak kokusu kokuyordu kafam
1 tatlı kaşığı argan yağı, 1 tatlı kaşığı ısırgan tohumu yağı ve 2 yemek kaşığı zeytinyağını bir kapta karıştırıp ister nemli isterseniz de kuru saçlarınıza masaj yaparak sürmelisiniz. Streç film ile saçlarınızı sarıp 1 saat bekledikten sonra şampuan ile yıkayıp durulayabilirsiniz.
00 YorumlaB12 vitamin fakat ampul olandan. Sinemakia otu ve badem yagi. Fiyatlari da uygun. Önce sinemakia yi küçük bir cezve de 1 tutama yarim kahve fincani su ile kaynat. Sogut ve süz küçük bir kaba al. 1 tane b12 bimeks vitanemini içine kir ve 1 kapak badem yagini koy kar iştir. Dipden uca kadar yağla. 2 hafta da 1 düzenli yap :)
00 Yorumla
+1 yılsakın saçlarını hergün yıkama. Mümkün olduğunca yağlı bırak ve şapka tak (yağlı bırakcam diye sokağa öyle çıkma lütfen evde olduğun zamanlarda yap bana kalırsa :))
01 Yorumla- +1 yıl
Sonunda dogru söyleyen biri hergün yika demişler sas hergün yıkanır mı yaa sık sık yıkanan saç uzamaz
www.bisskozmetik.com/.../...ratinli-sac-serumu.jpg ben bundan kullanıyorum etkisini gösteriyo
00 YorumlaOrganix Keratin Oil Şampuanı tavsiye ederim. Haftada 1 defa da doğal zeytinyağı uygulayıp 2 3 saat bekletirsen saçların daha sağlıklı uzar.
00 YorumlaYağmur suyu ile yıka badem yağı da çok iyi geliyor ve sık sık azar azar uçlarından kestir bakım iyi geliyor.
00 Yorumla
+1 yılSacinin oksijen almasini sagla. Cok sık yikama saci asil uzatan dibindeki yagdir. Gliss'in siyahli keratin sampuani uzatiyor.
00 Yorumla
+1 yılwww.kizlarsoruyor.com/uye/limonlukeek/benceler bununla ilgili bir bencem var
00 Yorumla
+1 yılÇam terebentin diyorum baskada bişey demiyorum sadece 3 ay kullandim tek kelimeyle aradığın ürün cam terebentin yağı çılgın gibi uzar saçın :)
00 YorumlaKESİNLİKLE RESTOREX ISIRGAN OTLU ŞAMPUAN!
o kadar çabuk uzatıyorki. kardeşimde annemde ucumuz aynısını kullanıyoruz..02 YorumlaSaç Bakım konusunda 332 cevap paylaştı. Sinemaki kürü var onu dene derim bende cok faydasi oldu cok yavas uzayan saclarim simdi cok güzel uzuyorlar.. :))
04 Yorumla- +1 yıl
Ben ikinci haftamdayim cok bir degisim yok:) olur dimi
- +1 yıl
@MarlynJeanne Ben ara ara yaptigim halde oldu ama ilk basta 2 ay hafta 1 yaptim... Simdi bosladim... Bence olur sabredin :) Yan kisimlarimdaa erkeksi dökülme vardi... Saclarim toparlandi bile acilma azaldi kapandi... Bir de sampuana Bemiks&Evigen ampullerden Yasmin kattim... Öyle devam ediyorumm.. :) Her sac tipide ayni degil düzenli yapin sabredinn... Bulgur yiyin bol bol :))
- +1 yıl
Cok tesekkurler:) ben kür içim bemiks alirken eczacı saca biranın çok iyi geldiği tüyosunu verdi bu da senin aklinda bulunsun ben bir süre sinamekone devam edip biraya geçeceğim:)
yılan yagını önerıyorlar ya da - yaşil sabunlar var bu bişi dükkanlarıydı adını unuttum :O oralarda satılıyor katkısız onlarda uzatıyor
07 Yorumla- +1 yıl
aaa evett o dogru :D :D @kupakulpu teşekkurler :)
+1 yılkendine özel bir şampuan yap. 3 4 diş sarımsağı direk şampuan kutunun içine at kullanılmamış kutu olsun. Bir hafta beklet sonra saçını onunla yıka sarımsağın etkisi cok büyük boş yere sarımsak şampuanlarına para vermeyin
00 Yorumlamevsiminde ısırgan otunu haşlayacaksın suyunu şişeleyip dolapta muhafaza edeceksin. hergün bir miktar saçına uygula. hem doğal bir şekillendirici hemde saçlarını güçlendirip çok hızlı uzamasını sağlar.
10 Yorumla
+1 yılknk normalde soruyu okumadım pp de demiyi görünce şaapayım dedim lovaticmisan :D?
00 Yorumla
+1 yıl3-4 tane doğum kontrol hapını ezip erkek şampuanına kat. Çok işe yarıyor..
00 Yorumla
+1 yılKoyun gübresi sür saçına :D
Şaka şaka
saçına masaj yaparak zeytinyağı sür 1 saat beklet ve yıka saçlarını ılık suda yıka00 YorumlaSaçlarına zeytin yağı ile masaj yap bone tak 2 saat öyle kalsın gene zeytinyağı içerikli şampuan kullanarak yıka çabuk uzar
40 Yorumla
+1 yılKarisim yaglar oluyo aktarda o cok etkili cam terebentin badem kayisi falan oluyo icinde bende kullandm etkili
00 Yorumla
+1 yılRestorex uzatiyo
Bide google sinemaki kürü yaz o da uzatiyo04 Yorumla- +1 yıl
Ben şu an Restorex kullanıyorum aynı zamanda sinameki kürünu de uyguladım. Saçların bir-bir buvuk ayda 5 cm kadar uzamış. Ama sinameki midir etkili şampuan mı bilemiyorum.
- +1 yıl
+1 yıl2-3 Haftada bir kırıkları kestir. Çam terebentin şampuanı %100 bitkiseldir ve çok faydalıdır.
06 Yorumla- +1 yıl
Çam terebentin baya faydalıymış bende öyle duydum deniycem
- +1 yıl
Hem de çok. Millet kapis kapis almaya basliyor. Fazladan alin fiyati artar bence.
- +1 yıl
- +1 yıl
Dün aldım ama adamın kızının saçlarını dökmüş sertleştirmiş amca da yine çam terebentinli bir karışım hazırlamış kendisi onu kullanmış kızı memnunmuş bende aldım bakalım işe yarıycakmı
- +1 yıl
Yanlış kullanımı yapabilir. Saça göre değişkenlik gösterebilir. @FaceOfMelinda0
- +1 yıl
Tüm cvplara cevap verdim bu son ;) 700 ml lik sac sampuanina 2 kapak yani 7-8 damla gibi bibişey yapiyo bunu dok şampuani ters çevir 2 dk bekle fazlası evet saci döker kurutur ben sadece 3 ay kullandim gercekten harika surekli kullanma nadasa birakilan tarla misali saçı alıştirma ona :)
+1 yılTurp karisimi var bir tane su an nasil oldugunu hatiroamiyorum ama google'dan bakabilirsin. Sac ve tirnak uzatmak icin biotine yani h vitaminine ihtiyacin var, ona gore beslen.
00 YorumlaBadem yağı ile yılan yağını karıştırıp saçına sür duş alırken.
Sarımsağı ezip sürenler varmış.
Zeytin yağını sürebilirsin.
Bildiklerim bunlar ki zamanında araştırmıştım04 Yorumla- +1 yıl
iğrenç pireli :-D
- +1 yıl
@BiliyormBununAdı_AŞK ne yaptım şimdi ya ben :)
- +1 yıl
saça sarımsak surulurmu
- +1 yıl
@BiliyormBununAdı_AŞK Hiç sürer miyim sadece araştırdım bunları bulunca vazgeçtim :) Sürenler varmış
- Saç Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılYağ kürleri maskeleri falan var düzenli olarak onlardan yap.. Kırıklarını aldır
Nem maskesi yap saçlarına..00 Yorumla
+1 yılCok yikarsan uzar fakat kepek problemi çıkabilir bu sefer. Zeytinyağı uzatır. Sula karıştırarak kullanabilirsin.
00 Yorumla
+1 yılElidor un co-creations serisinde normal saçlar için Francesca`dan BİOTİN (B7 VİTAMİNİ) DENE
tavsiye ederim denedim işe yarıyor01 Yorumla- +1 yıl
@elvina2001 yesil sisedeki mi?
+1 yılİsirgan otu suyu ve argan yagi saci uzatryor devamli ve dogru uygulaman dahinlinde iyi sonuclar alirsin
00 Yorumla
+1 yılTarçın maskesi ile :) 3 yemek kaşığı zeytinyağı 1 kaşığı bal 1.5 cay kaşığı tarçın , yagi ılıt malzemeleri ekle ve sac diplerine banyo oncesi uygula haftada bir kez!
00 YorumlaDoğal yöntemlerle uzamasını istiyorsan zeytinyağı bal ve tarçın iyi geliyor
00 Yorumla- Saç Bakım konusunda 604 cevap paylaştı.
+1 yılKestirmezsen ve arada kırıklarını alırsan uzar biraz bekle zaman yani
00 Yorumla Bir ara mecitefendinin sarımsak şampuanını kullanmıştım iki kutu bitirdim gerçekten çok uzattı yalnız çok uzun süreli kullanmanı tavsiye etmiyorum saçı sertleştirebiliyor. Bide saçın boyalıysa eğer dahada sertleştirebilir
00 YorumlaMaalesef sacin uzamasina katki saglayamiyoruz en fazla iki cm etkilersin o da bir ayda kullandigin yaglar falan saci cogaltir uzatmaz
00 Yorumla
+1 yılDuzenli olarak kiriklari aldir sac uzatici urunler var onlari kullan
00 YorumlaBioblas şampuanı kullan. Benim o sayede saçlarım çok çabuk uzadı.
00 YorumlaMayonez bakimi yap hafta da iki kere bir ayda 6 cm kadar uzaya bilir :)
00 YorumlaIlık ya da soguk su dök saç tiplerine masaj yap argan yagıda kullanabilirsin
00 YorumlaBadem ve yılan yağından fayda gören arkadasim vardi. bir deneyebilirsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMayonez surmek iyi gelixormus ve yumusak yapiyormus ama denemedim
00 Yorumla
+1 yılHaftada 1 defa zeytinyagi sur ama cok surme ve akisina birak
00 Yorumla
+1 yılkaliteli saç onarıcılar uzatıyor benim saçlarım öyle uzadı
02 Yorumla- +1 yıl
teşekkür ederim :)
+1 yılhaftada bir bakım yap düzenli sağlıklı beslenmek vücüdümüza ihtiyacı olan minerallerı vermek saçı sağlıklı uzatır 😍❤️
00 Yorumlahead&sholders kadınlar için olanını kullan ben kullandım saçlarım omuzlarınmdaydı hiç abartısız 2.5 haftada belime geldi
01 Yorumla- +1 yıl
2 hafta mi? Haftayı bırak 2 ayda bile imkansız.
+1 yılBanyoo yapmadan 1 saat önce zeytinyağı sür saçına hem güçlendirir hem uzatrr hem canlandrırrr. Kırıklarınıda giderir
00 YorumlaSaçına kına yak besleyici ve doğal hem uzatıyoda ben 2 3 kere yaptım ve faydasını gördüm tavsiye ederim
00 YorumlaSoguk su ile yika, ve süt ic. Sacini fazla mesela düzlestirme , havada kurut dushdan sonrafön cekme :) Belirli sampuanlar kullan.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok duş al günde2 ve benexol b12 veya b vitamini olan gıdaları çok tüket
01 Yorumla- +1 yıl
Çok dus alsin onu bilemem ama sac hergün yikanmaz yikanirsa sacta a vitamini ölür saçın yaglanmasida lazim bu vitamini ordan aliyo saçın o yağa da ihtiyaci var
+1 yılHem sığır iliği kürü hem de sinameki kürü yaptım. İkisinin de uzamaya faydası oldu. Detaylar blogumda var. mehtapvekitap
00 YorumlaZeytin yagı ile uzuyomus diye biliyorum bide sampuan kullanma saf sabunla yıkansan iyi olur
00 Yorumla
+1 yılHindiztan ceviz yağı kullan eczanelerde satılıyo ben faydasını gördüm
00 Yorumla
+1 yılCeylinnaz o kisiye nasil ulasabilirim bana Nr verirmisin
00 YorumlaKesinlikle havuç maskesi yap 1ay icinde sonuc gözle görülür olacaktir
00 Yorumla
+1 yılKapı barı al oraya bagla ve karın kasını kullanarak ayaklarını kes yerden ;)
00 Yorumla- Devamını Gör (55)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat