Merhaba KScanlar nasılsınız? Gel bahar ayları düştü tüm cemreler, şimdi değişim zamanı kışın kasveti yaza doğru giderken bitiyor yavaş yavaş.
Gelen kilolar, is, duman, rüzgar tüm öyle böyle yıpranan neyimiz varsa ufaktan imkanlar el verdikçe gidecek.
Saçlarımız da özellikle hanımlar için göze çarpan en iddialı yapılardır. Doğallık kadar boyanan her saçın çevreye o değişimi hissettirmesi olumlu özgüvenli mesajlar, sözler almamıza neden olurlar.
Çevreme asla aldanmam biri başka der öbürü başka öteki daha bi başka zevk meselesi de var fesatlık da var ama ben kendim için sarı daha özgüvenli oluyorum vazgeçilmez tek rengim
Bence de yakışmış senin tercihin ama farklı saç stillerinide denemediysen kızılla harmanlamanı öneririm. tabi bir kadın için saçlara kıymak tarz olsun diye kolay değildir.
Aynen öyle üniversite okurken bende saçımı şarap kızılına ve gece mavisine sık boyardım. Erkekler için aykırı renklere boyamak garip geliyordu ama üniversite orası insan kendini farklı anılar beşiğinde sallamak istiyor.