Arkadaşlar görüntü için özür dilerim. Konozol ketoral sebirox loprox dermovote Vichy gibi aklınıza gelebilecek bütün ıvır zıvır şampuan krem ne varsa kullandım hiçbiri zerre kadar fayda etmedi doğal yöntemlerde denedim bu illet geçici değil ama en azından şu görüntüyü azaltacak bi yöntem bilen var mı Allah rızası için yazsın kafayı yiyeceğim 🥹
Yağlı cilt tipine mi sahipsiniz? Saçlarınızı yıkama sıklığınız nedir? Vücudunuzda dağılım gösteriyoe mu? Tam bir tedavisi henüz yok. Çünkü stres kaynaklı, kalıtsallık, genetik, beslenme alışkanlıkları ve bozukluğu gibi pekçok etkenden ileri gelişen bir rahstsızlık olmakla beraber; yağlı besinlerden, kızarmış besinlerden, doymuş yağ oranı yüksek besinleri tüketmekten kaçınmanız gerekir. Olabildiğince stresten uzak durmaya özen gösterin. Çok sık ve tırnakla kazır gibi yıkamayın saçlarınızı. Tedavide çoğunlukla kortizonlu kremler verilsede tekrar edebiliyor maalesef. Bunun yerine gün içerisinde bir kaç defa pamuk yardımı ile elma sirkesi uygulayın daha etkili olacaktır
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Benim bi 20 yıldır vardır. Geçmiyor. Küçükken çok şey kullandım Zamanla sadece saçla da kalmadı. Kulaklar, kaşlar, göğüs arası oluyor. Ben saçımı sık yıkıyorum ve iyice tırnaklarımla iyi temizleyerek yıkıyorum. Yağlandırınca artıyor. Yediklerimde etkiliyor. Mesela göğüs arasında özellikle. Belki kafamdakine de faydası oluyodur. Domates, limon, acıyı fazla yediğimde hemen çıkıyor çok fena
Ben travozol mantar keremı kullandım kafana sür 30 dk 1 sat beklet bebek şampuanı kulan duş al kırmızılık olucak bıraz ama 1 hafta boyunca olmuyakac sonra artık haftadan haftaya yapman lazım benım kremım bıtı yurt dışında oldum ıcın de alamıyorum ama bana o krem çok ıyı gelmıstı
Şöyle öncelikle saçına uygulayacaksın, 1 saat durması gerekiyor en az. Sona bu eski yatay taraklar var ya siyah, onla iyice yumuşadıktan sonra tara, oradaki kepekleri iyice temizle. Sonra saçını yıka. haftada 2 gün en az uygulaman lazım.