Saç Bakım Saçlarımı boyadım! İyi gibi duruyor sizce nasıl? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor İyi gibi sanki Güncellemeler+1 yıl Hakketen çok kötü cekmisim ksksksks Saçlarımı boyadım! İyi gibi duruyor sizce nasıl? Cevapla Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Saç Bakım konusunda 10,9b cevap paylaştı. iyi bence. 0 0 Yorumla
Hakan10x Takip Et Xper 6 Yaş: 46 , eic 95% +1 yıl Moral motive bozmamak lazım, ama gece mavisi siyah agırlıklı ıslanınca mavimsi olan olsaydı harika olurdu bir sonraki sefere bu kestane mi , koyu kahve tonları 0 0 Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% +1 yıl Yorum yapabilmek için resim biraz karanlık değilmi sence 0 0 Yorumla
Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Saçından çok her şey belli sanki 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ne belli ablacim Yorumla Edameda06 +1 yıl Yüzün, arkanın siyahlığı. Yani saçın belli olmuyor demek istedim sadece Yorumla Issızacunkaldımı +1 yıl Saçını soruyo, siz saçından başka ayrıntılara takılıyosunuz. Gerçekten herkes bi değişik Yorumla Edameda06 +1 yıl 🤣 Saçı belli olmuyor diyorum ben de kardeşim ayy Yorumla
Sema_Foster Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 93% +1 yıl muazzam duruyo muhteşemsin tatlım 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Allah canını almasin şu an sana sarilasim geldi çok tesekurederim o senin baakn gözlerinin guzelligi Yorumla
Mr-Wednesday Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Fotoğrafı airfry ile mi çektin 😅😅 0 3 Yorumla Mr-Wednesday +1 yıl Bu fotoğrafı anneannemin tuşlu telefonunda görsem yadırgamazdım o kadar kötü. Yorumla Soran +1 yıl Ya tamam tamam akşam ne yapayım kötü olmuş zaten beğenmedim boyamaz olaydım Yorumla Mr-Wednesday +1 yıl Olan olmuş artık boş ver takma kafana Yorumla
Ceyhunn26 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 95% +1 yıl Hoş ve güzel görünüyorsun, yakışmış 👏🙋🏻☺️ 0 0 Yorumla
biyotikkk Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Yuhh olaysin💃🏻 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ciddimisin kizzz Yorumla biyotikkk +1 yıl @zodlckc tabiikiside😚💙 Yorumla
Eliff009 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Görmüyoz ki 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Haklısın bacım yeni farkettm Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
iyi bence.
Moral motive bozmamak lazım, ama gece mavisi siyah agırlıklı ıslanınca mavimsi olan olsaydı harika olurdu bir sonraki sefere bu kestane mi , koyu kahve tonları
Yorum yapabilmek için resim biraz karanlık değilmi sence
Saçından çok her şey belli sanki
Ne belli ablacim
Yüzün, arkanın siyahlığı. Yani saçın belli olmuyor demek istedim sadece
Saçını soruyo, siz saçından başka ayrıntılara takılıyosunuz. Gerçekten herkes bi değişik
🤣 Saçı belli olmuyor diyorum ben de kardeşim ayy
muazzam duruyo muhteşemsin tatlım
Allah canını almasin şu an sana sarilasim geldi çok tesekurederim o senin baakn gözlerinin guzelligi
Fotoğrafı airfry ile mi çektin 😅😅
Bu fotoğrafı anneannemin tuşlu telefonunda görsem yadırgamazdım o kadar kötü.
Ya tamam tamam akşam ne yapayım kötü olmuş zaten beğenmedim boyamaz olaydım
Olan olmuş artık boş ver takma kafana
Hoş ve güzel görünüyorsun, yakışmış 👏🙋🏻☺️
Ben beğendim ya
Çok karanlık gözükmüyor ama
çok güzel görünüyorsun
Yakışıklı olmuşsun kerata
Görünmüyor ki la kardeş 😂😂
Sarışın daha güzelmiş
Surat çok karakteristik
Aydınlıkta çeksen yorumlardım
Yuhh olaysin💃🏻