Güzellik & Bakım Saçlarım güzel mi sizce? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Makyajıma da yorum yapar mısınız sadece eyelenır ruj rimel var birde burun kontürü fondoten allık falan yok Saçlarım güzel mi sizce? Cevapla Ruj Soruları Fal Soruları Makyaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
M-B-B Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 95% +1 yıl Güzel ama bana göre değil. Ben düz uzun sevenlerdenim. 1 0 Yorumla
RedDragon97 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Yumurta sarısı sür saçlarına daha parlak görünür biraz daha bakım istiyor saçın 1 0 Yorumla
ƁЄƳЄƑЄƝƊƖ Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 80% +1 yıl Evet çok güzel Sen peki bilerekmi böyle dağınık yaptın kendi dağınıklığı mı 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Bilerek yaptım 😊 Yorumla ƁЄƳЄƑЄƝƊƖ +1 yıl Çok güzel duruyor 😊ayrıca çok hoş ve güzelsin 🙈 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler 😊 Yorumla ƁЄƳЄƑЄƝƊƖ +1 yıl Bişe sorabilir miyim çok merak ettim 😊 Yorumla Soran +1 yıl Sor Yorumla ƁЄƳЄƑЄƝƊƖ +1 yıl Burda sormasam Yorumla
LilaKansiz Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl bence cok guzelsin canım saclarin muhtesm 2 2 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim 😊 Yorumla LilaKansiz +1 yıl rica ederim.] Yorumla
Hüseyin_33 Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl Eski sevgiline poz vermiş gibisin abla bu ne surat hayatından bezmiş gibisin. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Çok gülmem asdf Yorumla Hüseyin_33 +1 yıl Neden böylesin abla Yorumla
dionysds Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl tatlısın kanka saçların da çok hoş 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Sağol bal ♥️ Yorumla
BlueCupcake Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Gayet güzel. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürlerr Yorumla
Sugar1mann Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Bakımlı olup kendine yakıştımışssım arkadaşım 🙂 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Sağol arkadaşımm Yorumla Sugar1mann +1 yıl 😂 arkadaş 😂 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl maşaAllah güzel 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür edermm Yorumla merakettimmişte +1 yıl rica ederim Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl 30 yaşında gibi duruyorsun bu renk seni yaşlı göstermiş haricinde iyisin 😀 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Aslında kimisi genç duruyorsun demiş Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Abazan erkeklere bakma küllü kumral karamel tonlar daha çok yakışır bi iki ton koyu yap 98 liyim yazmışsın yolda görsem abla derim kahve gibi daha çok yaşın olursun canım yüzün güzel 😀 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rica ederim ☺️ Yorumla
Deliyimbendeliyim Takip Et Master Yaş: 33 , eic 37% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 419 cevap paylaştı. makyaj güzeli seni yüzünü yıka da gel 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Makyajsız fotoğrafımı atayım istersen sana sorun yok yüzümde fondoten bile yok Yorumla
Sabırlı09 Takip Et Yoda Yaş: 47 , eic 97% +1 yıl Herşeyin güzel fakat kilo vermen lazim 0 6 Yorumla Soran +1 yıl 53 kiloyum Yorumla Sabırlı09 +1 yıl Yüzün çok dolu belkide o kilolu gösteriyor seni Yorumla Soran +1 yıl Yanaklarım var Yorumla Sabırlı09 +1 yıl İşte bunu demek istiyorum ama genel olarak güzelsin Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederimm Yorumla Sabırlı09 +1 yıl Rica ederim iyi akşamlar Yorumla
öyledertliyim Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl Gayet hoşsun 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederimm Yorumla öyledertliyim +1 yıl Rica ederim Yorumla
yarendmrrx Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Çok güzellll 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim ♥️♥️ Yorumla yarendmrrx +1 yıl Muah ❤️ Yorumla
selinbla Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Allah'tan çok bişey yok 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ben az makyaj yapsam da çok yapmışım gibi duruyor eyelenır rimel ruj var sadece aslında Yorumla
Mrxbayx Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl 18 yaşında mısınız? 0 14 Yorumla Soran +1 yıl 23 Yorumla Mrxbayx +1 yıl Şaka vallahi inanmam Yorumla Soran +1 yıl Gerçektenn😂 Yorumla Mrxbayx +1 yıl Allah beni yaksın sen 23 yaşındaysan yok yok inanmadım Yorumla Soran +1 yıl 98 liyim işte 😂 Yorumla Mrxbayx +1 yıl AA ne tesadüf bende 98 liyim sksco Yorumla Soran +1 yıl Hadi ya Yorumla Mrxbayx +1 yıl Tabi sizde inanamadınız bakıyorum 😂 Yorumla Soran +1 yıl Yani 😂 Yorumla Mrxbayx +1 yıl Profildeki resimden dolayı inanmadıysanız eğer çocukluk fotoğrafım olur Yorumla Soran +1 yıl Ahaha hadi ya Yorumla Mrxbayx +1 yıl Tabi ya ne sandın her taraftan karizma akıyor ama değil mi 😂 Yorumla Soran +1 yıl Evet 😂😂 Yorumla Mrxbayx +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
Esmeeerr-47 Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 467 cevap paylaştı. Fena değil 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Güzel ama bana göre değil. Ben düz uzun sevenlerdenim.
Yumurta sarısı sür saçlarına daha parlak görünür biraz daha bakım istiyor saçın
Evet çok güzel
Sen peki bilerekmi böyle dağınık yaptın kendi dağınıklığı mı
Bilerek yaptım 😊
Çok güzel duruyor 😊ayrıca çok hoş ve güzelsin 🙈
Teşekkürler 😊
Bişe sorabilir miyim çok merak ettim 😊
Sor
Burda sormasam
bence cok guzelsin canım saclarin muhtesm
Teşekkür ederim 😊
rica ederim.]
Eski sevgiline poz vermiş gibisin abla bu ne surat hayatından bezmiş gibisin.
Çok gülmem asdf
Neden böylesin abla
Yakışmış :) maaşallah
tatlısın kanka saçların da çok hoş
Sağol bal ♥️
Yüzüne biraz aşırı olmuş
Gayet güzel.
Teşekkürlerr
Bakımlı olup kendine yakıştımışssım arkadaşım 🙂
Sağol arkadaşımm
😂 arkadaş 😂
maşaAllah güzel
Teşekkür edermm
rica ederim
30 yaşında gibi duruyorsun bu renk seni yaşlı göstermiş haricinde iyisin 😀
Aslında kimisi genç duruyorsun demiş
Abazan erkeklere bakma küllü kumral karamel tonlar daha çok yakışır bi iki ton koyu yap 98 liyim yazmışsın yolda görsem abla derim kahve gibi daha çok yaşın olursun canım yüzün güzel 😀
Teşekkürler 😂
Rica ederim ☺️
makyaj güzeli seni yüzünü yıka da gel
Makyajsız fotoğrafımı atayım istersen sana sorun yok yüzümde fondoten bile yok
Herşeyin güzel fakat kilo vermen lazim
53 kiloyum
Yüzün çok dolu belkide o kilolu gösteriyor seni
Yanaklarım var
İşte bunu demek istiyorum ama genel olarak güzelsin
Teşekkür ederimm
Rica ederim iyi akşamlar
Evet çok hoş bayıldım
Her ikisi de güzel.
Güzel
Harkulade
makyaj iyi saçı beğenmedim
cok hos
Gayet hoşsun
Teşekkür ederimm
Rica ederim
Çok güzellll
Teşekkür ederim ♥️♥️
Muah ❤️
Allah'tan çok bişey yok
Ben az makyaj yapsam da çok yapmışım gibi duruyor eyelenır rimel ruj var sadece aslında
18 yaşında mısınız?
23
Şaka vallahi inanmam
Gerçektenn😂
Allah beni yaksın sen 23 yaşındaysan yok yok inanmadım
98 liyim işte 😂
AA ne tesadüf bende 98 liyim sksco
Hadi ya
Tabi sizde inanamadınız bakıyorum 😂
Yani 😂
Profildeki resimden dolayı inanmadıysanız eğer çocukluk fotoğrafım olur
Ahaha hadi ya