Güncellemeler
+1 yıl
Çok Süper bir soru sordun, vitrinde olmaya hak kazandın! Şimdi sorunu daha çok üye görecek, hemen gelen cevaplarla yorumlaş! Süper sorunla 4 Xper daha kazandın, tebrikler!
Saçlarım kuru ve dökülüyor önereceğiniz bisey var mı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Uçlarından biraz kes Ve her hafta sonu ya da haftanın bir günü saçına maske yap nemlendirici etkili olması lazım ama.
Hindistan cevizi yağını kullanabilirsin
Saç kremi kullanın
Yıkamadan sonra saçını kuruttuktan sonra krem sür ama hangi krem biliyor musun? Bu klasik arko kremler varya onu kullan hem nemi geri getiri hemde parlaklık verir
Keratin maskesi okay beyaz kutu olan mavi değil ve olaplex 3 numara
Nerde satılıyor trendyol gibi sitelerde varsa ordan alabilirim
Evet var alabilirsin olaplex pahali ama biraz onu sana burdan derdim de mesajda desem daha iyi olur
Pahalı olmayan. yokmu
Ogx coconut ve egg yazan saç bakım yağı olaplex kadar değil ama pürüzsüz gôrünüm sağlıyor
Bir bakarım çok teşekkür ederim
Rica ederim sağlıklı saçlar✨
Saç kremi kullan , sıcak su değil.. ılık soğuk su kullan … duştan önce yağlardan sür beklet 1 2 saat sonra yıka
Saçlarının ihtiyacına göre birkaç çeşit yağ temin edip haftada bir iki maske yapmanı öneririm. Hindistan cevizi yağı bu konuda beni çok memnun ediyor
3 numara yaptir bakim yagi falan sur dustan 15 20 dk once bu surede uzat
3 numara derken saçımı mı kesiyim 🙄
Ewt asiri rahat bi dene
Bi de tahlil yaptir degerlerine baktir
Nemlendirici saç serumları ve maskeleri. Saçını kesinlikle ılık suyla yıka şampuann tamamen salondan gittiğine emin ol duş almadan önce de haftada saç bakım maskeleri nem bombası maskeleri yap
Saçından*
Sudan da olabilir bu durum sabundan da.. bence medikal şampuan alın veya dermatolojiye bir gösterin en iyisi
Bioblas şampuan kullanıyordum saçlarımı daha çok dökmeye başladı bıraktım
Evet bırakın öyleyse
Urban in saç maskesi bana çok iyi geliyor. Yıkamadan önce sürüp bekletiyorum 3 5 saat öyle giriyorum. Çıkınca da elseve nin saç spreyi bitti gitti. Yumuşak şu an...
Saçları sık ve sıcak suyla yıkamak da kurutur
Siirt bıttım sabunu var ben arkadaşıma getirdim çok faydası varmış. 5 aydır şampuan kullanmıyor.
Saçını iyice yağlanmadan yıkama.
3 gün-de 1 yıkıyorum
Haftada bir yıka. Zaten kuru imiş bırak yağ olsun iyice 🙂
Ne haftada bir yıkamam her hafta çarşıya çıkan biriyim kendimi kötü hissederim 🙄😅
Kokoş seni 😀 her hafta çıkıyomuşsun işte hafta da bir çarşıya çıkmadan önce yıka sende 🙂
Yağlı ve dökülen saçlar için olan şampuan kullan
Bilemem ki hangisi daha iyi
Saçının dökülmesi tükettiğin gıdalardan ve dış etkenlerden olabilir, yağlı saçlar için şampuan kullanabilirsin. Restorex kullanıyorum ben restorexin bir çok şampuanı var araştırıp yağlı saçlar için olan şampuanını kullanabilirsiniz ama her şampuan her saça uyumlu olmaya bilir (araştırın)
Tarak ve saç kremi yağı
Uçlarına susam yağıyla masaj yapın.
Vazelin sür
@firdob_31 kızların çoğu tipten kaybediyor saç onemsiz
O kaybeden benim heralde bana gönderme yaptın 🙄
Seni görmedim?
Iyyy zaten görme beni 🙄kalbini kırarım red ederim seni
Benim gibi bi erkeği yakaladığın an kaçırmaman gerek oysaki.
Iyyy kendini ne b*k sanıyosun ya ıyyy kıllı kıllı bileysin ıyy somurtkansın kızlar sana napsın
Çok özür diliyorum vazelin bitlenmiş saçlara sürülüyor
Ciddi biriyim.
Ösdkslsl relax
@meliketefrikxx ben sakinim ama kendimi bisey saniyormusum 🤣
@Atılganstly sen kullan o zaman iyi gelir 🥰🥰
Kime diyosun @meliketefrikxx
İkinize sösksks
Melisacım ben sakinim ama onanza sinirlendi sebebsiz
Ben değil sen sinirlendin beni beğenmemişsin falan filan 🤣
özelde baş başa konusun bence msndsklss
@meliketefrikxx ben sadece benden hoşlanan kızlarla konuşurum 😏
Vichy şampuanlari