Sizce saça sürülen saç sirkesi ne işe yarıyor? Bir faydasını gördünüz mü?

Sizce saça sürülen saç sirkesi ne işe yarıyor? Bir faydasını gördünüz mü?
İşlem görmekten yıpranan ve karışmış saçları kolaylıkla açar ve düzeltir. Boyalı ve boyasız saçların gözle görülür bir şekilde kabarmasını ve elektriklenmesini önler. Bir yandan saçlarınızın bakımını sağlarken, diğer yandan saçlarınızı yumuşak ve sağlıklı tutmaya da yardımcı olur. besleyici ve nemlendirici özelliği ile saç telinizde koruyucu bir tabaka oluşturur. Özel aktifler ve sirke sayesinde ağırlık yapmadan ışıldayan saçlara kavuşmanızı sağlar. Temiz ve ıslak saça masaj yaparak Saç sirkesi ürünlerini her banyoda kullanabilirsiniz. Genel kullanım önerisi ise en son durulama suyu aşamasında saç sirkesini kullanmak. Saçınızı şampuanladıktan sonra saç sirkesi ve saç toniğini eşit olarak uygulayın. Saçınıza masaj yapıp, 1 - 2 dakika bekletin. Ardında saçınızı durulayın.
Çok güzel açıklamışsın, teşekkür ederim. 💜
Ne demek elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum işine yarıyorsa ne mutlu bana 🥰❤️
Cevap
2Cevap
iyi faydalı gelir
Vallahi bayağıdır aklımda alayım diyorum ama bir türlü nasip olmadı alınca yazayım hiçbir bilgim yok
Ben kullanıyorum kokusu o kadar güzel ki ama tam ne işe yaradığını bilmiyorum.
Saçları bayağı yumuşatıyordu başka etkisini göremedim
Birde saçları döküyordu
Evet bende kullanıyorum. Saçlarımı yumuşacık yapıyor kokusu çok güzel birde.
Bende kullanıyorum onu. Ve evet gerçekten faydalı kepeğe engel oluyor ve kaşıntı varsa gideriyor.
Ben kullanmıyorum da kullananlar düzenli ve uzun kullanımda faydasını gördüklerini söylüyorlar
Denemedim hiç ama düşünüyorum
Egzama ve kaşıntı sorununa iyi geliyor
Hiç kullanmadım
Yumuşacık yapmıştı
Olabilir
Pekte bir işe yaramadı açıkcası
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?