Arkadaşlar saç köpüğü ne işe yarıyor? Jöle wax gibi bir şey mi yoksa saça sekil vermeden sertleştirmeden (jöle-wax özelliklerine sahip olmayan) hacim parlaklık vs. mi kazandırıyor?Saç köpüğü nedir, ne işe yarar?
Saç köpüğü çok sık kullandığım ürünlerden biridir. Bence saçlarımın çok güzel şekil almasını sağlıyor. Senin için kısaca ne işe yaradığını ve önerebileceğim markaları açıklayacağım 🌸
Saç köpüğü ne işe yarar?
Saç köpüğü nedir, ne işe yarar?
Saç köpüğü soluk ve cansız görünen saçların hacim alarak şekillenmesini sağlar. Mesela bukleleriniz belirgin değilse belirginleşmesini sağlar. Avucunuza azıcık alıp saç uçlarına yukarıya doğru sıkarak şekil verebilirsiniz.
Taft saç köpüğü ne işe yarar?
Taft saç köpüğü
Schwarzkopf’un bize sunduğu bu ürün; saçlarınızın jöle ve wax gibi şekil almasını, sertleşmemesini sağlamaktadır. Saçlarınızın daha canlı ve şekilli gözükmesini sağlıyor. Saçlarınızı kolayca şekillendirmek, saç modelinizi korumak istiyorsanız mutlaka öneririm. Fiyatı şu an 33,95₺
Syoss saç köpüğü ne işe yarar?
syoss saç köpüğü
Herkesin severek aldığı sertleştirmeden bukleleri belirginleştiren bir diğer ürün ise; Syoss saç köpüğü! Güçlü tutuşa sahip olan saç köpüklerinden saçları semsert yapmıyor ama saç modelini olabildiğince koruyarak bozulmasını önlüyor.Fiyatı şu an 32,95₺ civarında.
Morfose saç köpüğü ne işe yarar?
Morfose saç köpüğü ne işe yarar?
Saçlara zarar vermeden saçları şekillendiren son ürün ise; Morfose saç köpüğü! Hacimsiz ve cansız saçları eski hacmine kavuşturarak şekillenmesine yardımcı olur. İçerisinde süt proteini olduğu için saçları besleyerek şekillendirir. Morfose saç köpüğünün farklı saç tipleri için farklı seçenekleri de bulunuyor. Kendinize uygun olanı deneyimleyebilirsiniz, kullananlar memnun :) Şu an fiyatı 19,75₺
Ben saç köpüğünü yazları çok sık kullanırım. Saçlarım hafif dalgalı sıcakta düzlestirme derdiyle uğrasmadan direk dustan çıktıktan sonra ıslak saca uygulayıp saç kurutma makinesinin vigo diye yuvarlak bir aparatı var belki görmüşsündür onla kuruttuktan sonra saçlarım çok güzel sekil alıyo. Marka ve modeline göre değişiyo saça sertlikten ziyade çok doğal yumusak bir yapı verenleride var. Genellikle kızlar saçlarını dalgalı yapmak için kullanırlar. Hiçbir erkeğin tercih ettiğini kullandığını simdiye kadar duymadım varsada bilemiyorum :)
hacim yönünden iyi gelebilir. dalga yönünden sanmıyorum zaten baya dalgalı. düz indirince gözüme giriyo kendi dalgalı haline bırakınca kaşlarımla arasında 2-3 cm fark oluyo :D
erkeklerin pek tercıh ettiğini sanmıyorum genelde ıslak saca uygulanır ve ıslak gibi bi gorunum verir pek tercıhım degıldır zıra cok sert yapıyor belkı urunden urune farklılık vardr
amacım şekil vermek değil sadece düzeltmek. dediğim gibi geçiş döneminde kabarık ve dağınık oluyo hele ensemi uzattığımda bi süre sonra yanları kıvırcık oluyo ve wax bile düzeltemiyo. tek istediğim düz ve hacimli bi hale gelmesi
İşte dediğim en iisidir jöle nası parlak duruosa bi farkı yok . Senin işine yariicak şey wax alıcan ve mat olanı olucak yanlız fönle birlikte kullanılırsa döker saçı sen öyle bişi yapmican anladığın kadarıyla buna dikkat ettiğin sürece hem dökmezde ..
nemli olucak hafif suyla çok az kullanıcan kuru olmaz çok fazlada sürmiicen saç urutmayla birlikte hafif nemli saçı kuruturken kullanıcan ozaman şekil verdiğin gibi kalır . Kuru kuru sürersen olmaz ..
o biraz zor jöle olmadan diye düşünüyorum.berberde iken jöle sürdüm.sonra berber dediki saçın şeklini koruması rüzgardan etkilenmemesi için sprey sıkayım dedi.dedim jöle sürmesem olmazmı dedi olmaz.köpüğü daha kullanmadım ama jöle kadar etkili olacağını sanmıyorum
Saç köpüğü saç spreyinin aksine saçı yapışkan ya da kalın hale getirmeden düzgün elektriklenmeyen bir görünüş sağlar saçlarınızda her koşulda kullanılabilir saç köpüğü saçı istediğiniz gibi tutmanızı sağlayan bir kıvama sahiptir ayrıca
Saçının doğal hali düz değilse kullanabilirsin. Ancak saça zarar verir. Gliss'in satin relax veya asia straight şampuanını kullan kabarmasını engeller.