Saçlarını kesen kadın için geriye ne hayal kalmıştır ne de umut...

#αℓωαуѕ кєєρ ѕмιℓιиg🫶
Saçlarını kesen kadın için geriye ne hayal kalmıştır ne de umut...

#αℓωαуѕ кєєρ ѕмιℓιиg🫶
Ayrıldığım için değil de lisedeyken komşumun büyük kızı kanser hastasıydı ve saçları dökülmüştü. Benim de saçlarım çok gür ve uzundu. Gördükçe saçlarımı seyreder dokunur oynardı. Bende çok severdim o kızı onun saçsız benimde böyle saçlarım olmasını istemedim. Komple kazıtmıştım. 2 kel kafa beraber takılırdık. 5-6 ay peruk veya bere kullanmıştım. Aslında konforluydu. Saç yıkamaya gerek yok, ıslak mendille sil, tak bereyi hazırsın.
Hayır yapmadım tabi ki de.. zaten ilişkim olmadı benim hiç.. ama olsa bile kendimde değişikliğe gitmezdim bunu olduğunda zamana bırakarak çözerdim ki bunu daha çok kadınlar yapıyor zaten
Hiç öyle bir davranışa girmedim. Ama birkaç yıl önce sitemizin ünlü milf fenomenlerinden birinin çıtır sevgilisinden ayrılınca saçlarını kestiğini duymuştum.
@вуηαяcσѕ Hahahahaha tek duyan ben değilmişim demek ki :>
@вуηαяcσѕ iyiymiş :>
Cevap
15Cevap
Reddedildiğim de yapmıştım bunu kel yaptım ve bunu devam ettirdim bu sene 7. olacak 😂😂
Yapmam öyle şeyler giden gitmiştir biten bitmiştir bu sevinilecek ve kutlanması gereken bir olaydır bilâkis saçıma bakım yaparım ben.
Selam👋🙁
Sevgilimden ayrıldığım gün saçlarımı üçe vurdurmuştum, oysa saçlarımla oynamayı çok severdi, gitti hepsi.
Hayır:d Böyle bir delilik yapmadım. Hayat devam ediyor ve hayat güzel... Saçlarımdan ve kendimden kimse değerli değil. Saçlarımı seviyorum :)
Kıydım makası alıp omuz hızama kadar bir anda kestim nedeni saçlarımı sırf o kızıl seviyor diye boyattığım için, kimi insanlar için değmiyor.
Sinirimden dövme yaptırmıştım ve pricing taktırmıştım. Sanırım acımı acı ile hissetmek hoşuma gidiyor
Nasıl bir psikolojik çöküşün eseri olduğunu az çok tahmin edebiliyorum ancak ne varki bir kadına bunu yaşatana da yazıklar olsun.
Evet kıydım. Kestim diyemem ama psikolojim bozulduğu için renk değiştirmek istedim ve 2 üst üste açtığım ve boyadığım için yanmıştı
Yani saçımın uzunluğundan sıkıldığım için, değişiklik istediğim için saçımı kestiririm. Mal bir erkek yüzünden değil. 😂
Saçlarına kıyan, hayata kıyar. Yapmayın olum, saçını kestirecek kadar üzmeyin kimseyi.
Evet sonra o kadar pişman olmuştum ki 2 saatte onun için ağladım
Asla yapmam öyle şeyler zar zor uzatıyorum ztn shhshs 😄
Ayrılık değil ama üzüntümden kıyıp üç defa kazıttım..
Güzel saçlarım benim hiç kıyamam onlara 💇🏻♀️❤
Hayır. Saçlarıma ben istediğim için kıydım bir tek. Bir ayrılık yüzünden yaptığım olmadı hiç.
Yapmıştım sanırım.. Giden gittiği yerde mutlu olsun..
Yandığı için kestirdim. Apt*l bir erkek için saçlarıma kıymam 💁🏻♀️
Böyle yapan kadınlara üzülüyorum. Nasıl bir psikoloji içinde oluyorlar merak ediyorum
Ayrılık yüzündende kıydım ama en acısı o kahküllü kızları tatlı buluyor diye kahkül kesmiştim o oldu...
Canım çok yandığı bir gün bunu yapmıştım. Güzelim saçlarımı kestim. Şimdi uzasın diye uğraş dur🙄
Hayır kesersem kendim için keserim. Ki bir kere kahkul kesme deneyimim olmuştu sonu gözyaşlarıyla bitti😂😂
Hayır
Kimse için saçımın tek teline bile dokanmam
Hayır kıymadım canım isterse kıyarım
Ayrılık yüzünden makyajımı bile silmem
😂
Hayır güzelim saçlarıma onun için mi kıyacağım ıy.
Evet ne çok üzülmüştüm son pişmanlık fayda etmedi...
Evet canım sıkılınca keserim. d
Ayrılık acısı sadist duygular ile bastırılmaz, bu tutum durumu atlatmaktan çok kalıcı psikolojik hastalıklara neden olur.
Evet olmusdu öyle bisey
Evet Ogün bugün de uzun saç kullanmam.
Saçıma kıydım ama ayrılık için değil
Hayır çünkü sevgilim olmadı
Hayır yapmadım
Kazıdığım olmuştur ama ayrılık yüzünden değil
Yok canım isterse keserim
Saçma sapan bir hareket
Kısa seviyorum boynumda omzumda az uzatmam
kıymadım, aslada kıymam
Yok ya değmez
aslaaa