Yoğun kızıl olabilir diğer türlü kesinlikle kızılın sana gideceğini zannetmiyorum. Gece mavisini de düşünebilirsin. Ve saçlarını kestirmemelisin bence. Sadece önlere kat attırırsan veya sadece perçem mükemmel olabilir
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Yuzune bayildim saclaribda cok guzel her renk gider bence
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Küllü sarı Ombre yaptırabilirsin ve bence çokta yakışırr
Burnun çok güzelmiş kaşlarda kalıcı heralde saça gelirsek beyaz tenli olmadığın için kızıl olmaz sanki sarı gider sana
Siyah ya da normal haline bırak bazılari sarı demiste😂 hiç gitmez bana sana söyliyim yüzün kaybolur
Saçtan çok durgunluğuna üzülen üyeler var. Yorumları okuyunca mutlu oldum. Başkasının derdi ile dertlenenler varmış 🙂
Katlı kesim ve ateş Kızılı harika durur. Tabiki de kızıl saçın rengi güzel olmasına karşı cefası da çoktur. :)
Kestirmen şart mı? Gayet hoş duruyor benim naçizane fikrim kestirme renk olarak da kızıl.
Yoğun kızıl olabilir diğer türlü kesinlikle kızılın sana gideceğini zannetmiyorum. Gece mavisini de düşünebilirsin. Ve saçlarını kestirmemelisin bence. Sadece önlere kat attırırsan veya sadece perçem mükemmel olabilir
Yuzune bayildim saclaribda cok guzel her renk gider bence
Kesinlikle bebek sarısı ombre yaptır ama mahalle kuaförüne gitme ve kesinlikle keratin bakımda yaptır, bu arada çok güzelsiinn, 💞
Karišik soluk findik renkleri ve sicak chocolota renkler. Balayage çok yakişir. Biraz zaman alir küaforde ama çok güzel olur
Kestirme uzun daha çok yajışıyir ama bakır rengi çok yakışacağından eminim
Sarımsı bir renge boya felaket olursun boyayınca bana mesaj at
Güzelsin. İyi böyle.
Sarı yap seni Cook degistirir
Ben ce guzel hic elleme
Kızıl güzel olur sanırım.
Size kumral iyi gider
Kömür siyahı yakışır
Sana toprak tonları gider. Hiç sarı felan düşünme
Kısa ve kızıl akar gibi
Rengi bilmem ama kestirmesen daha iyi olur bence
Siyah olsun arada kızıllar olsun