Saç Bakım Saçlarımı boyatmayı düşünüyorum, hangi renk yapayım? bernalicious_ Takip Et Xper 6 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor böyle kötü duruyor sanki hangi renk yapayım Güncellemeler+1 yıl kızıl yapmayı düşünüyorum ama ağır bir renk Saçlarımı boyatmayı düşünüyorum, hangi renk yapayım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Saç Bakım konusunda 10,9b cevap paylaştı. Bence bu renk güzel ya da kızıl 1 0 Yorumla
SggFfGG Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Bence gayet iyi. Hiç bozma sonra pişman olursun 1 0 Yorumla
ByDreamm Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Hiç kızıl denedin mi efsane olur sanki 😀 boyatirsan görmek istiyoruz 😅 1 0 Yorumla
TheDoge Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kötü durmuyor aslında ama boyatacaksan siyaha dönebilirsin. 1 0 Yorumla
Nawdeniz Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 79% +1 yıl Bu sana çok yakışıyor dümen etme sende biliyorsun ((: 1 0 Yorumla
Alessapl Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Kızlarda sarı saç görmekten kusucam artık cidden. Kızıl yaptırabilirsin 1 0 Yorumla
BlackJack_0642 Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl İstedigin renge boya hayat senin hayatın nasıl mutlu olmak istiyorsan ona yap 🙏 1 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl boyle daha iyisin aslinda yok degistirmek falan istiyorsan kuaförüne sor 1 0 Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Ya deli misin sen ne güzel kızsın bu da gitmiş sana. Bozma hiç 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Allah kimsenin sevgilisini burdan seçmesin yahut buraya dusurmesin. Net söylüyorum buraya düşen adamı burdan cifle çitilesen bile çıkaramazsin 2 0 Yorumla
MehmetKaptan1978 Takip Et Xper 5 Yaş: 48 +1 yıl Bu sana yakışmış ama yinede senin içinden ne geliyorsa 1 0 Yorumla
baretta3455 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl İstediğin renge boya.. boyanmış halini de atarsan yorum yapalım 😊 1 0 Yorumla
Slirze Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Şu anki renk gerçekten çok yakışmış bence değiştirmeyin 1 0 Yorumla
Slav___Kurtt7 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl O yüze kızıl saç gider. Kızıl saçı dene. 1 0 Yorumla
mavimuratfb Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Bu kötüyse iyisini cidden merak ediyorum 1 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Saç Bakım konusunda 366 cevap paylaştı. Siyah yap tenine gider 1 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Saç Bakım konusunda 503 cevap paylaştı. Bence şu an gayet iyi elleme 0 0 Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% +1 yıl böyle güzel aslında ne renk düşünüyorsunki 0 0 Yorumla
kullaniciisteya Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl senin rengin sari bence baska renkler gitmez 1 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Saç Bakım konusunda 554 cevap paylaştı. Tabiki yeşil armut yeşili 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
Bence bu renk güzel ya da kızıl
Bence gayet iyi. Hiç bozma sonra pişman olursun
Hiç kızıl denedin mi efsane olur sanki 😀 boyatirsan görmek istiyoruz 😅
Kötü durmuyor aslında ama boyatacaksan siyaha dönebilirsin.
Bu sana çok yakışıyor dümen etme sende biliyorsun ((:
Kızlarda sarı saç görmekten kusucam artık cidden. Kızıl yaptırabilirsin
İstedigin renge boya hayat senin hayatın nasıl mutlu olmak istiyorsan ona yap 🙏
boyle daha iyisin aslinda yok degistirmek falan istiyorsan kuaförüne sor
Ya deli misin sen ne güzel kızsın bu da gitmiş sana. Bozma hiç
Allah kimsenin sevgilisini burdan seçmesin yahut buraya dusurmesin. Net söylüyorum buraya düşen adamı burdan cifle çitilesen bile çıkaramazsin
Arkadaki kus tüyü lambaderi büyük ihtimal ben yaptım sksvsb
Bu sana yakışmış ama yinede senin içinden ne geliyorsa
İstediğin renge boya.. boyanmış halini de atarsan yorum yapalım 😊
Şu anki renk gerçekten çok yakışmış bence değiştirmeyin
O yüze kızıl saç gider. Kızıl saçı dene.
Cildin güzel. kızıl yap.
Pembe gönlüm sen de yap
Kızılı dene istersen..
Güzel kızsın çoğu renk gider sana
Bu kötüyse iyisini cidden merak ediyorum
Siyah yap tenine gider
Sarıdan kurtul da
Bence şu an gayet iyi elleme
Resimdeki sen isen çok iyi renk
böyle güzel aslında ne renk düşünüyorsunki
damla modeli gayet iyi
Keratin bakım yap mis gibi saçın var