Saç Bakım Saçınızdaki kırıklar için hangi ürünleri kullanıyorsunuz? u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Saçınızdaki kırıklar için hangi ürünleri kullanıyorsunuz? Saçınızdaki kırıklar için hangi ürünleri kullanıyorsunuz? Cevapla Ürün Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Saç Bakım konusunda 10,9b cevap paylaştı. saç kremi 1 1 Yorumla u SilverBlooming +1 yıl Evet saç kremi iyi gelebilir. Kırılmasını önlemek için saç kremi kullanılabilir iyi gelebilir belkide.
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Saç Bakım konusunda 544 cevap paylaştı. Kırılıp dökülmesine kayıtsız kalıyorum maalesef. 1 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Saç Bakım konusunda 305 cevap paylaştı. Kestiriyorum. 1 2 Yorumla u SilverBlooming +1 yıl Evet bende genelde kestiriyorum. Bende de çok fazla kırık var bakalım ürün alıyorum umarım iyi gelir. Yorumla u DedektifMinnie +1 yıl Kestirmek en iyisi yoksa saç köklere kadar uzanır ve incelir. Yorumla
Jdkflflfşdşdşdşd Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Kestiriyorum direk 😂 1 1 Yorumla u SilverBlooming +1 yıl Evet bende genelde kestiriyorum ama artık uzun olduğu için saçlarım kıyamıyorum pek ya. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
saç kremi
Evet saç kremi iyi gelebilir. Kırılmasını önlemek için saç kremi kullanılabilir iyi gelebilir belkide.
Kırılıp dökülmesine kayıtsız kalıyorum maalesef.
Kestiriyorum.
Evet bende genelde kestiriyorum. Bende de çok fazla kırık var bakalım ürün alıyorum umarım iyi gelir.
Kestirmek en iyisi yoksa saç köklere kadar uzanır ve incelir.
Kestiriyorum direk 😂
Evet bende genelde kestiriyorum ama artık uzun olduğu için saçlarım kıyamıyorum pek ya.
Olaplex