Saç Bakım Koyu saç mı yoksa sarı saç mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Koyu saç Sarı saç Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Koyu saç mı yoksa sarı saç mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Saç Bakım konusunda 10,9b cevap paylaştı. Sarı saç 0 0 Yorumla
orchi Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 41% +1 yıl Fotoğrafın Ortam Auorasından mıdır Bilmem Siyah Saçlı Versiyon Çocuk Gibi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sarı mı daha iyi Yorumla orchi +1 yıl Bu Fotoğraflara Bakılırsa Açık Ara Daha İyi Gibi Geliyor Bana Yorumla
Caspeɾ Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 64% +1 yıl Kadin kendisine hangisini yakistiriyorsa o güzeldir 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Saç Bakım konusunda 452 cevap paylaştı. koyu da güzel ama sarı halinle daha tatlısın bence :) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bence ilk fotoğrafta ki saç rengi sana yakışıyor. Her ne kadar kadında sarı saç sevsem de sana gitmemiş. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Herkesde sarıyı bana yakıştırıyor hatta koyudan daha çok yakısıyor sarıya dön diyen çok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şu halde burada iyi görünmüyor. Ama koyu saç sana çok yakışıyor kadın. Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rica. Yorumla
Oan75 Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Siyah daha güzel duruyor. Belki sarı saçlı fotoğrafını daha kaliteli bir şey seçsen o daha güzel durabilirdi biraz yanıltıcı. 0 0 Yorumla
sevak Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl Koyu daha çok yakışmş ama her halimle güzelsn kardeşimm💕 0 0 Yorumla
klmmlk1345 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Normalde sarışınlar daha seksi oluyor ama sen koyu saçta daha güzel olmuş 0 0 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Sarı saç seviyorum artık 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bende cok seviyorumda cok yıprandı 3 senedir sarıydım
Mr_Potter Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Kesinlikle koyu saç tabi ki 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Yorumla Mr_Potter +1 yıl Ricalar efendim :) Yorumla
Mertizm2834 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Koyu moyu bilmem ustteki iyi 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ben sarımı daha cok seviyorum sanki ya Yorumla Mertizm2834 +1 yıl Ayni pozu ayni boy dariyla ver o da guzel durur muhtemelen ama koyu daha iyi geldi gozume. Malzeme guzel renk sana kalmis :D Yorumla Soran +1 yıl Ya teşekkür ederim gece gece mutlu oldum Yorumla Mertizm2834 +1 yıl Rica ederim, gorus geldikce ozellikle ustteki tekrar bakiyorum o derece yakisiyor :D iyi geceler Yorumla
AltınYaprakS Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Saç Bakım konusunda 340 cevap paylaştı. Sarı daha iyi gitmiş. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Saçımı bir kere daha sarı yapsam sacım da saç kalmicak djsjdjs Yorumla Soran +1 yıl Yaza doğru yaptırıcam artık Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 38 , eic 86% +1 yıl Saç Bakım konusunda 622 cevap paylaştı. koyu 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Siyah çok tatlı çıkmış 25 ten büyük olamassın 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Yaşım kimseyi ilgilendirmez Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kafa yok tabi o başka xd Yorumla Soran +1 yıl Napıcaksın yaşımı? Yorumla
tamamgeldiiim Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Saç Bakım konusunda 300 cevap paylaştı. Koyu ve kısa net 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
Sarı saç
Fotoğrafın Ortam Auorasından mıdır Bilmem Siyah Saçlı Versiyon Çocuk Gibi
Sarı mı daha iyi
Bu Fotoğraflara Bakılırsa Açık Ara Daha İyi Gibi Geliyor Bana
Kadin kendisine hangisini yakistiriyorsa o güzeldir
koyu da güzel ama sarı halinle daha tatlısın bence :)
Bence ilk fotoğrafta ki saç rengi sana yakışıyor. Her ne kadar kadında sarı saç sevsem de sana gitmemiş.
Herkesde sarıyı bana yakıştırıyor hatta koyudan daha çok yakısıyor sarıya dön diyen çok
Şu halde burada iyi görünmüyor. Ama koyu saç sana çok yakışıyor kadın.
Teşekkürler
Rica.
Siyah daha güzel duruyor. Belki sarı saçlı fotoğrafını daha kaliteli bir şey seçsen o daha güzel durabilirdi biraz yanıltıcı.
Koyu daha çok yakışmş ama her halimle güzelsn kardeşimm💕
Normalde sarışınlar daha seksi oluyor ama sen koyu saçta daha güzel olmuş
Sarı saç seviyorum artık
Bende cok seviyorumda cok yıprandı 3 senedir sarıydım
Kesinlikle koyu saç tabi ki
Teşekkürler
Ricalar efendim :)
Koyu moyu bilmem ustteki iyi
Ben sarımı daha cok seviyorum sanki ya
Ayni pozu ayni boy dariyla ver o da guzel durur muhtemelen ama koyu daha iyi geldi gozume. Malzeme guzel renk sana kalmis :D
Ya teşekkür ederim gece gece mutlu oldum
Rica ederim, gorus geldikce ozellikle ustteki tekrar bakiyorum o derece yakisiyor :D iyi geceler
Koyu saç çok daha iyi
Sarı daha güzel canım
İkisi de yakışmış ama
Tabiiiki koyu hatta kizillllllll
Ben koyu renk severim kendimde🍀🖤🗝️
Sarı saç romanlar gibi duruyor
Sarı saçlı kızlar hoş
İkisi de güzel
Fotolarda ki kız sen misin?
Koyu sac daha hos gosteriyor seni
Sarı daha iyi gitmiş.
Saçımı bir kere daha sarı yapsam sacım da saç kalmicak djsjdjs