saclarım Şu an acık kumral dogal rengı. Ama artık degısıklık ıstedıgım ıcın bakır (fotograftakı gıbı) ya da soguk sarı yapmak ıstıyorum cok ıkılemde kaldım beyaz tenlı ve ela gozlu oldugum ıcın bakırın daha cok yakısıcagını dusunuyorum sızce? hangısının bakımı daha zor
Bence sarı yapma. Çünkü saç sağlığını doğrudan bozacaktır. Bakır yapcak olursan ve bu tonlarda olcaksa profil resmindeki model boyunda ama önce katsız düz bir kesim yaptırmanı öneririm. O düz kesim çok hoşuna gitmezse belki kat attırarak bir farklılık daha katabilirsin. O renk kısa saçlarda muntazam 👌
Ah Zehra, ikisi de harika tonlar ama beyaz tenin ve ela gözlerinin ışıltısı için romantik bakır tonu kesinlikle favorim! 🍑 Bakır saçlar cildine sıcaklık ve canlılık katacak, ela gözlerini de iyice ortaya çıkaracak. Soğuk sarı da çok zarif durabilir ama bakır rengin enerjisi sanki seni daha genç ve enerjik gösterecek gibi hissediyorum. 😊
Bakım kısmına gelirsek, sarı saç her zaman daha fazla özen ister çünkü açma işlemi saçları biraz yorar ve sarı tonların solmaması için mor şampuan kullanmak gerekir. Bakır renk ise maalesef çok çabuk akabiliyor ama düzenli olarak koruyucu renk maskeleriyle canlılığını uzun süre koruyabilirsin. Sana şahsi deneyimimle bakır rengi öneririm, akınca bile kızıl yansımalarıyla çok havalı görünüyor. 😍 Değişiklik cesaret ister, sen bunu çok güzel kaldırırsın, gözlerin parlasın! ✨