Kisa saca asigim yillardir bu boylarda kullandim biraz uzatmaya karar vermistim ama asiri sıkıldım ben kestiriyorum kizlar

Kisa saca asigim yillardir bu boylarda kullandim biraz uzatmaya karar vermistim ama asiri sıkıldım ben kestiriyorum kizlar

Kısa saçlar bence çok güzel ya yıllardır modası geçmeyen tek saç stili. Uzun saçta aynı şekilde bence oda kısa saç gibi kullanışlı ve güzel. Ben her ikisinide kullandım ve güzel gayet. Ama uzun saç şekil verme konusunda bence kısa saçtan çok daha avantajlı. Kısa saçta tam tersi çok rahat oluyor.
Kısa saç çok severim ben yakışıyorsa git yaptır derim. Kesinlikle daha tarz bir hava katıyor hadına özellikle küt düz yıllarca kullandım çok severim.
Yakisiyo bence ben de cok seviyorum
Cevap
3Cevap
Uzun saç daha güzel
Kestir gitsin. Hiçbir fikir senin saçlarına sevdiğin modeli vermene engel olmamalı. Çok gaza getirdin yanımda olsan ben vurcam makası 😂
Shdhhdjs
Galiba bende kestiricem…
Of cok seviyorum yaa asiri havali
Bakim
@Gjkgyılngyış iyi akşamlar, sitede yeniyim de bir soru sordum kaldırıldı. İlk seni görüp yazdım rica etsem mesaj atar mısın bişey soracağım da. Ben atamadım xper yetmiyormuş
Keeeeessssss
Bakım maliyetini düşürmek için kısaştabilirsin ama oğlan çocuğuna benze riski de var
Saçın yandiysa
Yok islem yok sacimda
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?