Saç Bakım Marjinal olmak sadece gençlere özgü değil 😎 Saçım nasıl olmuş? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 25 Yapay Zekaya Sor Marjinal olmak gençlere özgü değil 😅 Güzel Kötü Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Marjinal olmak sadece gençlere özgü değil 😎 Saçım nasıl olmuş? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Saç Bakım konusunda 10,9b cevap paylaştı. Bence güzel olmuş. 0 0 Yorumla
Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Saçınız güzel olmuş da marjinal değil 🙄 normal bir saç yani 🤭 2 0 Yorumla
wkertenkele Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Cok tatlisin canım . Gulusun de zaten anlatiyor ne kadar hayat dolu oldugunu 😉😊Yasin da gencmis zaten, anlamadim neden boyle bir soru sordugunu ama 🤭Kimseyi takma, herkese inat gulumse hayata 😎😆🥳 0 0 Yorumla
HAYATveİNSAN Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 91% +1 yıl Gizli üye gerçek foto paylaşması , buna inanan var mı gerçekten 😂 2 10 Yorumla wkertenkele +1 yıl Ben de cok yaparim bunu. Ne var bunda anlamadim, resminden nickini mi bulacaklar sanki 🤣🤣 Yorumla HAYATveİNSAN +1 yıl Neden profilde ki sen değilmisin Yorumla wkertenkele +1 yıl Gizli soru sorup gercek foto paylasmaktan bahsediyorum Yorumla HAYATveİNSAN +1 yıl Tama işte , diyelim ki bu profilde ki sensin , gizli soru sorup fotonu paylaştın , senin tanıyanlar gizli soruyu soranın sen olduğunu anlamayacak mı? Yorumla wkertenkele +1 yıl Tabi ki anlayacak da o dedigim benim icin dusuk bi ihtimal cinimm 🤭🤭 Yorumla HAYATveİNSAN +1 yıl Bundan sonra takipteyim hatırlatırım sana canım 😂😂 Yorumla wkertenkele +1 yıl Piki sorun yok tabi de, cok soru sormuyorum ,40 yilda bi. O yuzden cok bekletmis olmiimm 🤭 Yorumla HAYATveİNSAN +1 yıl Fotonu görmeye değer 😁 Yorumla wkertenkele +1 yıl Fotoyu gordun zaten. Soruyu yakalaman lazim iste 🤣🤣 Yorumla HAYATveİNSAN +1 yıl Yakalarız inşallah 😂 Yorumla
Wosty Takip Et Guru Yaş: 102 , eic 88% +1 yıl Normal olmuş da kase de ne var büyü falan mı yapıyor yoksa otlarla iyileştirme alternatif tıp falan mi 0 0 Yorumla
Hayatsenlegüze06 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Rengi hoş , başka bir poz verseydiniz tam görebilirdik 0 0 Yorumla
Caspeɾ Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 64% +1 yıl Selam, cok hoş olmuş gülen yüzünüzede yakışmış hanim efendi. 0 0 Yorumla
Green_mile_devi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 60% +1 yıl İyi olmuş abla, sizin hoşunuza gittiyse bile yeterlidir 😊😊👑👍😎 0 0 Yorumla
kemalkskc Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 49% +1 yıl Gayet güzel olmuş yüzüne yakışmış ama kaşlara ufak bir dokunuş lazım sanki 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kendini nasıl güzel buluyorsan sana en çok yakışan odur, kendin için yaşıyorsun başkaları için değil 👍 sen harika birisin. 1 0 Yorumla
bjkandahmet Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl İyi geceler...İyi olmuş ya da kötü olmuş demek haddimize düşmez... Sen kendini böyle mutlu hissediyorum diyorsan #Mükemmel olmuş :) 0 0 Yorumla
joeblack18 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 43% +1 yıl Saç Bakım konusunda 426 cevap paylaştı. Güzel olmuş, dövmeler de çok yakışmış. 0 0 Yorumla
Mericeyn10 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Hoş bence harikasınız maşallah 0 1 Yorumla Mericeyn10 +1 yıl 25 29 yaş aralığı doru mu Yorumla
GGwrRespectGG Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 33% +1 yıl Çok hoş bir tarzın var ben çok beğendim 🙏 0 0 Yorumla
biradetmehmet Takip Et Master Yaş: 46 , eic 31% +1 yıl Saç Bakım konusunda 602 cevap paylaştı. Marjinal ne demek bilmiyorum da saç iyi 0 0 Yorumla
ManOftheMan35 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Erkek vücuduna kadın kafası koymuşlar a. yav 0 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Saç Bakım konusunda 622 cevap paylaştı. güzel 0 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Saç Bakım konusunda 566 cevap paylaştı. yakışmış ablam :D 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Bence güzel olmuş.
Saçınız güzel olmuş da marjinal değil 🙄 normal bir saç yani 🤭
Cok tatlisin canım . Gulusun de zaten anlatiyor ne kadar hayat dolu oldugunu 😉😊
Yasin da gencmis zaten, anlamadim neden boyle bir soru sordugunu ama 🤭
Kimseyi takma, herkese inat gulumse hayata 😎😆🥳
Gizli üye gerçek foto paylaşması , buna inanan var mı gerçekten 😂
Ben de cok yaparim bunu. Ne var bunda anlamadim, resminden nickini mi bulacaklar sanki 🤣🤣
Neden profilde ki sen değilmisin
Gizli soru sorup gercek foto paylasmaktan bahsediyorum
Tama işte , diyelim ki bu profilde ki sensin , gizli soru sorup fotonu paylaştın , senin tanıyanlar gizli soruyu soranın sen olduğunu anlamayacak mı?
Tabi ki anlayacak da o dedigim benim icin dusuk bi ihtimal cinimm 🤭🤭
Bundan sonra takipteyim hatırlatırım sana canım 😂😂
Piki sorun yok tabi de, cok soru sormuyorum ,40 yilda bi. O yuzden cok bekletmis olmiimm 🤭
Fotonu görmeye değer 😁
Fotoyu gordun zaten. Soruyu yakalaman lazim iste 🤣🤣
Yakalarız inşallah 😂
Normal olmuş da kase de ne var büyü falan mı yapıyor yoksa otlarla iyileştirme alternatif tıp falan mi
Rengi hoş , başka bir poz verseydiniz tam görebilirdik
Selam, cok hoş olmuş gülen yüzünüzede yakışmış hanim efendi.
İyi olmuş abla, sizin hoşunuza gittiyse bile yeterlidir 😊😊👑👍😎
Gayet güzel olmuş yüzüne yakışmış ama kaşlara ufak bir dokunuş lazım sanki
Kendini nasıl güzel buluyorsan sana en çok yakışan odur, kendin için yaşıyorsun başkaları için değil 👍 sen harika birisin.
İyi geceler...
İyi olmuş ya da kötü olmuş demek haddimize düşmez... Sen kendini böyle mutlu hissediyorum diyorsan #Mükemmel olmuş :)
Bunu gece görsem korkarım. Neyi amaçlıyonuz ki 🥴😅
Farklı olan ne görünmüyor?
Marjinal olan nedir?
Tarzına uygun bence gayet güzel olmuş
Ne olmuş ki normal saç
Bu kadın Latin, türk değil.
Çok güzel olmuş
Güzel olmuş, dövmeler de çok yakışmış.
Hoş bence harikasınız maşallah
25 29 yaş aralığı doru mu
Çok hoş bir tarzın var ben çok beğendim 🙏
Marjinal ne demek bilmiyorum da saç iyi