Saç Bakım Kadınlara üç numara saç yakışıyor mu? u SilverBlooming Takip Et Master Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor Bence yakışana yakışıyor. Sizce yakışıyor mu kadınlara üç numara saç? Kadınlara üç numara saç yakışıyor mu? Cevapla Kadın Soruları Numara Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Saç Bakım konusunda 10,9b cevap paylaştı. Hayır yakışmıyor.. 1 0 Yorumla
Gece__Meleği Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 98% +1 yıl Güzel bir kadına her türlü saç yakışır ama kadınlara en az yakışan saç erkek saçı. Çok erkeksi görünüyolar. 2 1 Yorumla u SilverBlooming +1 yıl Katılıyorum. Bence yüzü güzel olan kadın her saç modelini kolaylıkla taşır. Yani biraz erkeksi görünümü olsada bence bazısına yakışıyor.
Oğuzhanınkarısı Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Bazıları havalı olabilir mesela görseldeki kadın hoş gözüküyor ama ben tercih etmem bana yakışmaz çünkü 1 0 Yorumla
Interstellar_ Takip Et Bilge Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Kadinin en ozel aksesuarlarindan biri de sacidir. Bu sekilde sac kadinin feminenligini yok ediyor. 1 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl bencede yakışana yakışıyorama bana yakışmazdı kesinlikle 1 0 Yorumla
LEYYA_GS Takip Et Master Yaş: 34 , eic 63% +1 yıl Ben kadınlarda uzun ve bakımlı saç severim. Bu kadar kısa saçı yakıştırmıyorum. 1 0 Yorumla
İndeepth Takip Et Master Yaş: 48 , eic 67% +1 yıl Bu saç yapısını tercih eden kadınlar farklı oluyorlar , yıka ve çık kurutma derdi yok. 1 0 Yorumla
Mr_KaoS Takip Et Master Yaş: 32 , eic 88% +1 yıl Böyle olanlar lezz dir. Dünya ahiret brom olurlar 1 0 Yorumla
essekfaruk23 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Hadi kardeşim ikileyin 3 numara kadın saçıymış. Ben ona kadın demem erkek derim 0 0 Yorumla
AltınYaprakS Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Saç Bakım konusunda 340 cevap paylaştı. Beğenmiyorum marjinal duruyor. 1 1 Yorumla u SilverBlooming +1 yıl Yani evet bir taraftan katılıyorum size ama yakışana yakışıyor bence. Herkeste hoş durmayabilir orası doğru. Yorumla
Manhesuss Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Ben yakıştırıyorum, cesur gösteriyor kadını 1 0 Yorumla
Nitro42 Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Kadının kafa şekşine bağlı diye düşünüyorum 1 0 Yorumla
_Chava_ Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Bazılarına yakışıyor 1 2 Yorumla u SilverBlooming +1 yıl Katıyorum. Bazı kadınlara bence çok yakışıyor bu kadar kısa saçlar. Bende bir aralar kullandım baya yakıştı. :) Yorumla _Chava_ +1 yıl Ne güzel Yorumla
dilara1023 Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 83% +1 yıl Herkese yakışmıyor 2 7 Yorumla Kışkırtıcı_zevkler +1 yıl Senin uzun mu 🤔 şu an Yorumla dilara1023 +1 yıl Evet uzun Yorumla Kışkırtıcı_zevkler +1 yıl Belinde mi omuzunda mi Yorumla dilara1023 +1 yıl Omuzlarda Yorumla dilara1023 +1 yıl Birazcık kestirdim kış geldiği için Yorumla Kışkırtıcı_zevkler +1 yıl Benden sana gelene karşılık verir misin lütfen Yorumla dilara1023 +1 yıl Anlamadım Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl İtici 1 2 Yorumla u SilverBlooming +1 yıl Yani herkesin zevkleri ve tercihleri farklı olabilir. Ama bence genelde bazı kadınlarda bu saç modeli çok hoş duruyor. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bilmiyorum ben sevmem Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Hayır yakışmıyor..
Güzel bir kadına her türlü saç yakışır ama kadınlara en az yakışan saç erkek saçı. Çok erkeksi görünüyolar.
Katılıyorum. Bence yüzü güzel olan kadın her saç modelini kolaylıkla taşır. Yani biraz erkeksi görünümü olsada bence bazısına yakışıyor.
Bazıları havalı olabilir mesela görseldeki kadın hoş gözüküyor ama ben tercih etmem bana yakışmaz çünkü
Kadinin en ozel aksesuarlarindan biri de sacidir. Bu sekilde sac kadinin feminenligini yok ediyor.
bencede yakışana yakışıyor
ama bana yakışmazdı kesinlikle
Ben kadınlarda uzun ve bakımlı saç severim. Bu kadar kısa saçı yakıştırmıyorum.
Bu saç yapısını tercih eden kadınlar farklı oluyorlar , yıka ve çık kurutma derdi yok.
Böyle olanlar lezz dir. Dünya ahiret brom olurlar
Hadi kardeşim ikileyin 3 numara kadın saçıymış. Ben ona kadın demem erkek derim
Beğenmiyorum marjinal duruyor.
Yani evet bir taraftan katılıyorum size ama yakışana yakışıyor bence. Herkeste hoş durmayabilir orası doğru.
Gibi yakışanda var şimdi
Ben sevmiyorum
Ben yakıştırıyorum, cesur gösteriyor kadını
çok çekici buluyorum
Kadının kafa şekşine bağlı diye düşünüyorum
Bazılarına yakışıyor
Katıyorum. Bazı kadınlara bence çok yakışıyor bu kadar kısa saçlar. Bende bir aralar kullandım baya yakıştı. :)
Ne güzel
Herkese yakışmıyor
Senin uzun mu 🤔 şu an
Evet uzun
Belinde mi omuzunda mi
Omuzlarda
Birazcık kestirdim kış geldiği için
Benden sana gelene karşılık verir misin lütfen
Anlamadım
Evet bence çok yakışıyor
Hayir bnce
Yessd
Yakışan kadınlar var
Hayır
İtici
Yani herkesin zevkleri ve tercihleri farklı olabilir. Ama bence genelde bazı kadınlarda bu saç modeli çok hoş duruyor.
Bilmiyorum ben sevmem
Yakışıyor