Pandemiyle birlikte bazı ünlüler saçlarını üç numara yapmaya başlamıştı, giderek ünlüler arasında yayılan bu saç modeline son olarak Demi Lovato katıldı. Görselini en iyi ifade eden kısa notunu buraya ekleyebilirsinSizce kadınlara üç numara saç yakışıyor mu? Kızlar saçınızı böyle kestirir misiniz?
Bir kadına üç numara saçı hiç yakıştıramıyorum benim için en az omuz hizasına en çokta bele kadar olan iyi üç numara saç bana göre kadını biraz erkeksi gösteriyor sadece bazı erkeklere yakışan bir saç kesimi bence yani eğer moda oluyor ise veva olmuşsa da iyi bir moda değil bence.
#SelamGençlik ⭐🍀💛⭐ 🙄En başta gerçekten kafanın kemik yapısı afrikan tarzda olmalı çıkıntılı kemikli, halbuki yerli hatunlarımız düz kafalılar 🙄Yanaklar gamzeli ve elmacık kemikleri iri olmalı ki o da sadece nasipli hatunlarda 🙄Neden moda fiziksel nedeni: Sarışın ve kızıl olmak mücadelesi sırasında saçlar aşırı yıpranmış durumda 🙄Neden moda psikolojik nedeni:Erkeklerin çoğu kadınların duygularını tamamen hiçe saydı ve kadınlar kendilerini dişi enerjili değil, errrkek gibi hisseder oldular 🙄Neden moda anti nedeni: Erkekler de uzun saç kullanımında aşırı gittiler. Kadınlar bundan, yani eril ve dişi enerjinin kaotik halinden şikayetçi. Siz efemine olursanız, biz de kendi kendimize sahip çıkan eril kadınlar oluruz abi!! dedi çoğu zaman kadınlar.. Moda mı, moda. Net... Uygulamak isteyenler kendileri bilirler, net... #SunIsUp#Amazing#TubaSueda ⭐🍀💛⭐
Bence kesinlikle moda olmalı. Çünkü birçok kadın toplumsal baskılardan çekindiği için kestiremiyor olabilir. Özellikle Demi Lovato’yu takdir ettim, ünlülerin böyle trendlere öncülük etmesi hoş. 👌🏼
Moda oldugu için degil genç yasta hayatta yemedigi halt kalmayınca psikolojik boşluga düşüyor lar İnançsız gayesiz lanet li hayatı tercih ediyor lar kadın lar
Herkesin taşıyabileceği bir saç değil. Koca kafa ve şişko yanaklı kadınlarımız ben de dahil aklından bile geçirmesin yoksa uzayana kadar şapkayla gezeriz.