Önceki sorumdada belirttiğim gibi gönlüm bundan yana

Sizce hangi renk daha geç akar

Numara vererek söylerseniz çok sevinirim. Çünkü ona göre boyatıcamda saçları kolay çıksın istemiyorum
Önceki sorumdada belirttiğim gibi gönlüm bundan yana

Sizce hangi renk daha geç akar

Numara vererek söylerseniz çok sevinirim. Çünkü ona göre boyatıcamda saçları kolay çıksın istemiyorum
Bu koyduğun saçların hepsi akar. İçinde amonyak yoktur ve saça tutunamaz.
Her rengi denedim kızılın oturması 1 yıl alıyor ama saçı döküyor ve kızıl akınca geriye siyah kalıyor. İyi düşün
Renkli saç notalarında amonyak yokmu...
Yağ bazlıdır onlar. Amonyak yoktur yardımcı madde vardır ama amonyak etkisini vermez. Tarçın bakır saç renginde amonyak vardır zamanla oturur bu yüzden. Kızılda da amonyak vardır bu da zamanla oturur saçın yıpranır. Ama yeşilde mavide pembede yoktur. Amonyak saç telinin içine etki etmesi için kullanılır. Genelde yarı kalıcıdırlar, amonyak keskin ve ağır kokuludur.
Hmm o zaman akarsa kötü dururmu evde kendim boyasam aktıktan sonra
Yeşil yaptım fıstık yeşili kaldı saçım ve platin sarı yapmıştım üzerine uyguladım. Yeşilin çok açık cırtlak tonu kaldı.. Yine yağ bazlı açıcı kullandım akıttım üzerine kendim oriel ile saçımı açtım 3-4 kere saçımı açmam sonucu o kötü rengi yok edebildim. Dilersen üst üste yapıp kullanabilirsin fakat rengi akacak sönük ve kötü bir renk kalacak o rengi değiştirmek istediğinde saçına çok fazla işlem yapılabilir
Mavi rengini uzun süre kullanan biri olarak koyu tondan açık maviye dönüyor saç 😊Jeans colorun amanyaksız boyaları var saça hiçbir şekilde zarar vermiyor. Lakin yarı kalıcı olduğu için 1 ay gibi süre kalıyor saçta boya.
Cevap
3Cevap
Sonda ki..
Ombre diğer renklere göre nekadar aksada yine güzel durur
O yeşil renk akarsa kötü durmaz mı ama
Koyu kızıl daha az akar
Aksa kötü dururmu
Ben koyu kızl boyamstm aktı bakır oldu
Renkli saçların kaderi bu:) akar
Sabitleyici kullansam ya da sirke uzun süre dayanırmı
Çünkü bayağı heves ettim ve kolayca aksın istemiyorum kapalıyım çok sırıtmaz ama o renkler çok hoşuma gitti
Hepsi akar bunlarin
:'). Aktıktan sonra nasıl bi renk olur
hepsi
Daha zor akan yokmu 😩. Saç kremi daha fazla sabitler yazıyor ama internette bilmiyorum
3 numara
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?