Saçlarımızı ne kadar sıklıkla yıkamak lazım benim saçlarım kıvırcık ve kuru bide 

Devamlı yıkamak saçın kendi yağını yok ettiği için saçta kuruma ve buna bağlı kırılmalar oluşmasina sebebiyet verir. Uzun süreli yıkamamakta biriken yağ nedeniyle saçlı deride gözenek tıkanmasına yol açar ve saç hava alamaz
Her gün yikananlar için bir gün arayla şampuan kullanmalarını tavsiye ederim. Ben öyle yapıyorum
Bence 3/4 günde 1 yıkanmak gayet ideal
Ben o kadar duramam🥺 özellikle çalışan kişiler için fazla bir süre bence bu çünkü toz şu bu herşeye maruz kalıyorsun dışarıda
kıvırcık ve kurduysa yıkamak yerine nemlendir hafta da 4 kere duş al mesela ama uyumadan önce saçlarına bakım veya argan yağı sür özellikle saç uçlarına
balım o zaman bir cildiyeye gitmen de fayda var ve değerlerine baktırmanda
Cevap
7Cevap
Evet doğru demiş
Sen o saçları yıkayabiliyon mu suyun senin kafa derine ulaşması zaten 3 gün 😂
Valla acayıp saç kanka çok kıvırcık
2-3 günde bir yıkıyorum. Yağlanmasını da engelliyor, kirlenmesini de.
Evet doğru diyor saçımı hafta bir yikamam gerek ki az yaglansin
Evet zaten google amca ne zaman yalan söylemiş ki bu konuda yalan söylesin.
En sağlıklısı üç güne bir ama ben hergün veya gün aşırı yıkarım fazlası temiz hissettirmez
Az yıkamak yağlanmasına falan izin vermek iyi diyorlar doğru yani
Doğru söylüyor insan saç dibi nemli bölge ve çok çabuk toz kir birikiyor en güzeli 2 güne bir yikamak
3-4 gunde bir iyidir. 4-5 gunden fazlasi iyi degil diyor pek inandirici gelmedi o kismi.
Bence ortası iyi her şeyde olduğu gibi ve tek google bakarak yapma kendini tanımaya bak başarılar. 🙃
2 gğnde bir yikasan iyi olur
2 günde bir en mantıklısı
Ben her gün yıkarım saçımı
google da çıkan bilgilerin %80 i yanlış
Doğru 2 günde bir falan yıkasan iyi olur
ben nerdeyse hergün yıkıyorum
Yağlanır diyor yani
Sanmıyorum
Evet
2-3 gun ideal
2-3 günde bir yıkanmak lazım
Dogru