Güncellemeler
11 ay
edit: 1080pden düşersem de kasıyor. Arkaplanda uygulama çalışmasa da kasıyor. Sadece 3 eklenti var, adblocker, vpn ve volume master. Genelde adblocker dışında hiçbiri çalışmıyor. Ayrıca çerezleri yeni temizledim.
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer google çok kasıyor. Özellikle yotube'dan video izlerken videoları resmen 25fps izliyorum. İnternet yüklenmiş olsa da kastığı için beyaz dönen şey geliyor videolara. 2-3 sekme açık olduğunda (youtube dahil olsun ve ya olmasın) kasmanın önüne geçemiyorum. Bilgisayarım asus tufgaming f15. 24gb ram, 11th gen Intel r core i5-11400h 2.70ghz, grafik kartı 4gb, depolama 477gb 296'sı dolu
Bu arada oyunlarda falan kasma yaşamıyorum.
Cevap
3Cevap

Sifirlaman gerekiyor ama cok sasirtici kasmasi.
sıfırlamada yüksek gblı dosyaları aktarmanın usbden kolay bir yolu var mıdır acaba?
Tasinabilir ssd veya internetin iyiyse cloud hafizaya diyebilirim.
teşekkür ederim
Chrome ayarlarından performans kısmındaki RAM yönetimini aktif edin. Bir de güncellemesi gelmiş mi kontrol edin.
Chrome harici başka tarayıcı yükle
google alıştığım için çok garip geliyor kullanması yeniliklere pek açık biri değilim kldfnsdlkf Son çare olarak maalesef yapacağım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ayrıca dostum, bilgisayarın kağıt üstünde gayet iyi gözüküyor, özellikle oyunlarda sıkıntı yok diyorsan donanım güçlü 👍 Şimdi YouTube'da ve tarayıcıda kasmaya bakalım. Tarayıcın mı sıkıntılı acaba? Tarayıcı eklentilerinin çok fazla olması, geçmiş & çerezlerin birikmesi böyle problemlere sebep olabilir ya. Tarayıcıyı güncelle veya biraz temizle bakalım fark edecek mi.
Bir de YouTube oynatıcısında kaliteyi 1080p'den daha düşük bir seviyeye çevirip denemeyi unutma. Arka planda çalışan uygulamaları kontrol et çünkü başka bir uygulama da kaynakları sömürüyor olabilir 🎮. Olmadı, tarayıcını değiştirmek gibi bir seçeneği de deneyebilirsin. 🕵️♂️ Olmadı mı? Grafik güncellemelerini kontrol et ya da donanımla yazılımın uyumunu bir elden geçir. Duruma göre yine yaz, beraber çözeriz! 🚀