Sizce hangi saç rengi pişmanlıktır?
Kızıl
Sarı
Siyah
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Sizce hangi saç rengi pişmanlıktır?
Bence siyah çünkü başka renklere dönmek için açıcı kullanılması gerekiyor ve kuaförler ben bu saçı açamam boyalı diyip başından savıyor. Akması da zor bir renk olduğunu düşünüyorum. Ben gümüş sarı kullanıyorum bizans lirası gibi saçlarım 😂
Aynen öyle katılıyorum. Genelde siyah ve kızıl renkleri çok zor saç renkleri geri dönmek istersin tekrar açık saç renklerine ama dönemezsin.
Kızıl. Çünkü bataklık gibi. Çok zahmetli ama saçını bir kez kızıl yaptın mı tekrar tekrar ona dönmek zorunda kalıyorsun saçını yorsa da. Biraz saçım dinlensin yine o bataklığa düşeceğim sanırım. 😄
Aynen öyle katılıyorum. Kızıl saç rengi bence pişmanlık gibi bir şey ya. Hem bakımı çok çok zor diğer saç renklerine göre hemde kolay kolay saçtan gitmiyor rengi.
Aşırı bakım istiyor ya ve başka saç rengine dönüşün için de ya saçı kesmen gerekiyor uzatıp baya ya da altından kızıl yansimanin olacak olmasına da razı olman. Yine de beyaz tenli isen yakışıyor. Ben sanırım yine o batakliga gireceğim hof. 🙄
Cevap
7Cevap
Siyah bence
Aynen siyah saç rengide bence pişmanlık. Saçtan çok zor akıyor genelde siyah saç boyası o yüzden en zor ve en sıkıntılı saç rengi olabilir diye düşünüyorum.
Dün siyah saçtan sonra uzun süre bırakılmadığını öğrendim... ama saç rengi açtırmak başlı başına pişmanlıkmış.
Aynen çok zor ya. Siyah veya kızıl saçın bakımı diğer saçların bakımına göre bence çok daha zor. Akıtması çok zor oluyor özellikle koyu saç boyalarını ya.
Siyah boyalı saçtan dönmesi zor diyolar doğal harici yoksa açılmış sarı saç derim
Aynen ya katılıyorum. Siyah saç rengi bence pişmanlıktır. Geri sarıya dönmek istersin dönemezsin çok çok zor genelde koyu saçlar ya.
Evet öyle
Kızlar da kızıl saçı hiç sevmiyorum. Kızıl haç bile bana antipatik gelmiyor ama kızıl saç geliyor.
Yakışana her renk güzeldir..
Tıpkı sana yakıştığı gibi..
Aynen yakışan herkese her renk güzel gider orası doğru ama genelde bazı saç renkleri çok fazla bakım isteyen renk ya o yüzden pişmanlık olabiliyor.
kızıl bi sevemedim
Aynen bende öyle ya. Bakımı genelde diğer saç renklerine göre çok daha zor oluyor o yüzden kızıl saç bence başlı başına pişmanlık diye düşünüyorum.
Rengine ait olmayan hepsi
Mavi mor böyle değişik şeyler
Siyah ve bakır
Kızıl
Aynen kızıl saç rengi çok zor ya. Çok güzel olduğu kadar çokta bakım isteyen çok zahmetli ve uğraştırıcı bir saç rengi bence.
Kızıl
Aynen kızıl saç rengi bence pişmanlık ya. Hem geriye dönmek istesen bile bence dönmek çok zor oluyor. O yüzden koyu saç rengi bence pişmanlık.
Tarçın bakır.
Aynen öyle ya. Genelde kızıl, tarçın bakır gibi renkler çok zor renkler güzel olduğu kadar da çok bakım isteyen saç renkleri bence o yüzden pişmanlıktır.
Hepiniz sarı olun
Yakışan var yakışmayan var. Deme böyle 😅
Sarı saçın bakımı çok zor oluyor ya. Öyle basit bir saç rengi değil ki bu. Siyah saçta çok zor aynı zamanda kızıl saç rengide bence çok zor saç renkleri.
Siyah
Aynen siyah saç bence pişmanlık ya. Geriye dönüp daha açık bir renk yapmak istersin ama maalesef siyah saç renginden dolayı asla tutmaz boya.
Kızıl
Aynen bencede kızıl saç rengidir. Kızıl saç rengi çekici ve güzel olduğu kadar bence pişmanlıktır. Çünkü saçı hem çok yıpratır hemde rengi çok zor saçtan çıkar.
Hiçbiri.
Yani erkekler genelde kadınlar gibi saçlarını boyatmadığı için onlar için saç renginin ne olduğu falan bence pek farketmez diye düşünüyorum.
Bence kızıl
yakışmayan saç rengi pişmanlıktır.
yakışana yakışıyor
Bakır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?