Saç Bakım Hangi saç rengi pişmanlıktır? MaxwellinDinozoru Takip Et FenomenGuru Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 40 Yapay Zekaya Sor Boyatmak pişmanlıktır dediğiniz bir saç rengi var mıdır? 💘 Hangi saç rengi pişmanlıktır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Saç Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı. Kendi saç renginden hariç başka bütün saç renkleri pişmanlık kadar boya yapmak pişmanlıktır. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Saç Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. Siyah ve yeşil 0 0 Yorumla
SSerzeniSS Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Bana gitmeyen kesinlikle sari tonları, 18 yaşındayken yaptirmistim ve o zamanlarimin en büyük kabusuydu.. nerden bilebilirdim beni 30 göstereceğini merak işte.. yanmadı saçım, hıc zarar gelmedi ama ilk ve son oldu benim için 😃 0 0 Yorumla
yürüyenyıkıkhüüü Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl turuncu mavi mor yeşil denediö hepsi çok güzel oldu ama eğer sarı yapsaydım kesin pişman olurdum. bu arada mavi saç>>>> 0 0 Yorumla
Tazmanyacnvr Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl Siyah ve saçı aşırı yıpranma noktasına getiren herturlu açıcı işlem 0 0 Yorumla
Yenihesapp Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 43% +1 yıl Kişinin kendine yakışmayacak renklere saçını boyatması. 0 0 Yorumla
Sunrise_sunset_ Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Saç Bakım konusunda 406 cevap paylaştı. Çok fazla saç rengi kullandım pişman olmadım en çok da gri saç begendim 0 0 Yorumla
onichan Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 92% +1 yıl Hiçbiri, yakisiyosa hiçbiri pişmanlık değildirYakismıyosa hepsi pişmanlıktır 0 0 Yorumla
gizlibitık Takip Et Xper 1 Yaş: 32 +1 yıl Bence siyah pişmanlık :) siyahtan sarıya dönmüş biri olaraktan geberdim resmen 0 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Saç Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yakışmayan Güzel Durmayan Saç Pişmanlıktır 0 0 Yorumla
Fatmanurarı Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl Saç Bakım konusunda 431 cevap paylaştı. sarı ya da turuncu renk 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kendi saç renginden hariç başka bütün saç renkleri pişmanlık kadar boya yapmak pişmanlıktır.
Siyah ve yeşil
Bana gitmeyen kesinlikle sari tonları, 18 yaşındayken yaptirmistim ve o zamanlarimin en büyük kabusuydu.. nerden bilebilirdim beni 30 göstereceğini merak işte.. yanmadı saçım, hıc zarar gelmedi ama ilk ve son oldu benim için 😃
turuncu mavi mor yeşil denediö hepsi çok güzel oldu ama eğer sarı yapsaydım kesin pişman olurdum. bu arada mavi saç>>>>
Siyah ve saçı aşırı yıpranma noktasına getiren herturlu açıcı işlem
Kişinin kendine yakışmayacak renklere saçını boyatması.
Çok fazla saç rengi kullandım pişman olmadım en çok da gri saç begendim
Hiçbiri, yakisiyosa hiçbiri pişmanlık değildir
Yakismıyosa hepsi pişmanlıktır
Bence siyah pişmanlık :) siyahtan sarıya dönmüş biri olaraktan geberdim resmen
Yakışmayan Güzel Durmayan Saç Pişmanlıktır
sarı ya da turuncu renk
dinazor derisi saç rengi
Kırmızı çok güzel ama zor bir renk
Bence kınaya boyamak pişmanlıktır net
turuncu :D
Kızıl ya çok akıyor
Sarı