AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Hacimli benim
Ne kadar güzel. Genelde erkeklerin saçları kadınlara göre daha hacimli olur. Kadınların saçları düz olduğu için fazla hacimli durmuyor.
Hacimli saçlarım var. Yapı gereği kalın telli, iyi bakınca sönük olması imkansız gibi bir şey.
Keşke benimde öyle olsaydı. Benim saçlarım düz olduğu için genelde şekil vermek çok zor oluyor o yüzden hep sönük kalıyor yani hacimli kalmıyor pek.
İnce telli olduğundan kısayken daha hacimli görünüyorlar.
Aynen kısa iken daha hacimli görünüyor ama normalde öyle değil maalesef daha uzun olduğu için pek fazla hacimli olarak görünmüyor ya
Kesinlikle sönük nasıl bir yönteme baş vuracağımıda bilmiyorum
Aynen benimde aynı şekilde ya çok düz olduğu için asla hacimli olarak kalmıyor hemen bozuluyor şekli falan. Düz saçlara çok zor ya şekil vermek.
Ne sönük diyebiliriz ne hacimli diyebiliriz orta yollu bir şey
Çok gür ve hacimli saçlara sahibim.
Ne yazık ki çok dökülüyor.
Aynen benimde bu sıkıntım var ya. Acaba kullandığım şampuandan dolayımı diye düşünüyorum. Genelde şampuandan kaynaklı olabiliyor bu dökülme falan.
Çok hacimli ama genelde ince çok kabariyo
Benimde ince telli olduğu için genelde hacimli kalmıyor o yüzden şekil bile veremiyorum bazen saçıma hemen bozuluyor verdiğim şekil falan.
Hacimli söndürmek için uğraşırım hep çok kabarıyor
Ne güzel. Bizde hacimli olsun diye uğraşırız benim çok ince telli olduğu için genelde hacimli durmuyor ya birde hiç şekil falan almıyor düz olduğu için.
Tavus kuşu gibi oluyorum bende yıkadıktan kuruttuktan sonra😄.. mecburen doğal içerikli şekillendirici köpükle pıstırıyorum haa haa aynen herkes uğraşıyor
Hacimli ve çok gür saçlara sahibim.
Ne kadar güzel. Keşke bende öyle saçlara sahip olsaydım benim saçlarım genelde çok düz olduğu için asla hacimli bir şekilde kalmıyor.
Saçlarım hacimli
Ne kadar güzel keşke benimde saçlarım hacimli olsaydı. Çok sönük ve çok şekilsiz bir saça aitim ben ya. O yüzden şekil vermek çok oluyor hacimli kalmıyor.
Su an iyi, hacimi fena degil.
Keşke benimde saçlarım hacimli olsa. Benim saçlarım çok düz olduğu için çok hacimsiz ve çok şekilsiz duruyor. Çok ince olduğu için öyle duruyor.
Katli kesim ise yarıyor.
Hacimli değil ince telli saçlarım
İşte onu yıllardır anlamadım ben
Hacimli 😂 Saçlarım sık ve gür ya.
Hacimliler
Benimde tam tersi ya çok sönük. Hacimli saçları çok seviyorum ama maalesef benim saçlarım düz olduğu için genelde hiç hacimli şekilde kalmıyor.
Çok ısı kullanınca benimde kalmıyor ama yoğunlar büyüdükçe dökülselerde seviyorum yağ bakımları yapıyorum arada etkisi oluyor gibi tavsiye ederim.
Hacimli
Benimde tam tersi çok sönük ya. Hiç hacimli durmuyor ne yaparsam yapayım. Düz olduğu için hemen genelde bozuluyor ya şekil falan verince.
Anlıyorum benim dalgalı ve hacimli olduğu için ne kadar düzleştirrsemde en az yarım saat düz durabiliyor 😄
Hacimli
Ne kadar güzel ne şanslısın. Benimde keşke hep öyle hacimli kalsa. Ben şekil veriyorum sonra hemen bozuluyor hiç kalmıyor çok düz olduğu için.
Evet o konuda şanslıyım ama bu şansı kullanamıyorum ne yazikki saçlarım kısa olduğu için hacmi dolgunluğu belli olmuyor senin hacim sorunun var benim de uzama sorunum benim saçlarım kalın telli olmasına rağmen kırılgan bi tip ve yazikki şu yaşıma gelmeme rağmen kırıklar yüzünden bi saç uzatamadım gitti normalde kırıklarını almayıp kendi haline bırakmıştım ama iyice kötü oldu kestirdim hani derler düzenli olarak saç kırık aldırmak saçları hızlı uzatır diye yani bi de bu şekilde mi denesem ki olur mu olmaz mı emin olamıyorum güvenemiyorum da
sönük 3. mü
Aslında oda hacimli bir saç ama en azından diğer saclara göre çok daha sönük duruyor diye düşünüyorum benn. Diğerleri daha hacimli duruyor.
Hacimli değil ince telli
Döküm
Hacimli.
sönük
Aynen benimde saçlarım normalde çok sönük ya. Şekillendirsem bile zor şekil alıyor o yüzden sönük saçlara sahip olduğumu düşünüyorum ben.
Sönük yaa
Aynen benimde saçlarım sönük ya. Normalde hacimli olmuyor ne yaparsam yapayım ya. Hacimli yapsam bile hemen sönüyor saçlarım.
normal
Saçım kalmadı ki 🥺
Saçınızın daha çok uzamasını sağlamak için saç bakım yağları kullanabilirsiniz. Çay ağacı yağı, yılan yağı gibi yağlar kullanarak saçlarını besleyebilirsiniz.
Onlar bana para tuzağı gibi geliyor işe yaradığını sanmıyorum. Hem genetik faktör hem de stres kaynaklı dökülmeye engel olmuyor. Ancak tek tük dökülen kişilerde etki ediyorsa bilemem
Saç derdim yok sjhs