Saç Bakım Saçınız kıvırcık mı düz mü? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Saçınız düz mü kıvırcık mı? Güncellemeler1 yıl Güncelleme Saçınız kıvırcık mı düz mü? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 1 yıl Saç Bakım konusunda 5,5b cevap paylaştı. Düz. 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Kendisini en çok merak ettiğim kişi Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl dalgalı 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Güzel seviyorum öyle Yorumla
selinbenn111 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 1 yıl dümdüz ya ben kıvırcık olmasını isterdim 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Benimde düz bence düz daha güzel Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl dalgaa 1 14 Yorumla Soran 1 yıl Hmmm rengi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl koyu sarı Yorumla Soran 1 yıl Güzel o Zaman 😊 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl teşekkürlerr Yorumla Soran 1 yıl Uzunlar mi peki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl evet uzun Yorumla Soran 1 yıl Nerene kadar Yorumla Cevap sahibi 1 yıl göğüs altı Yorumla Soran 1 yıl Hmmm bel üstü de diyebiliriz yani demi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl evet denilebilir Yorumla Soran 1 yıl Profile bakayım diye denedim gizli üye yazıyor yaw Yorumla Cevap sahibi 1 yıl ahahah profilde kendim yokum zaten Yorumla Soran 1 yıl Bakayım bir o zaman Yorumla Soran 1 yıl Bakayım mı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Düz.
Kendisini en çok merak ettiğim kişi
dalgalı
Güzel seviyorum öyle
Dalgalı
Rengi ne
dümdüz ya ben kıvırcık olmasını isterdim
Benimde düz bence düz daha güzel
dalgaa