AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Kızıl saç renkleri hoş oluyor gadası
Aynen kızıl saç rengide çok hoş gerçekten. Küçüklükten büyüklüğe kadar kızıl saç renginde kalabilen insanlar var ne kadar şanslı onlar ya. Benim sonradan saç rengim döndü.
Benim saçlarım kumral ve sarı ben memnunum oldukça bu yüzden de saç rengimi değiştirmek istemezdim kesinlikle..
Yani memnunsan ne güzel o zaman. Genelde küçükken saç rengimiz çok güzel olur keşke o saç rengi ile kalabilseydik. Sonradan rengi dönüyor ya onu dedim.
Saç rengimden memnunum ya.
Ama eskiden daha sarışındım öyle kalsam güzel olabilirdi büyüdükçe kumrallaştık😅
Aynen bence eskiden küçükken çok sarışındım. Sonra büyüdükçe saçlarımın rengi koyulaşmaya başladı kaşlarım değişmedi sadece saç rengim bir tık daha koyu oldu.
Kadınlar kaşınıda boyuyor öyle bir şansınız var senin için sorun olmaz o ya halledersin😅
Orjinal rengini beğeniyorum bana başka renk gitmez zaten
Yani erkekler genelde memnun oluyor ya saç renginden falan. Genelde memnun olmayan taraf bence biz kadınlar oluyoruz diye düşünüyorum benn
Evet efenim doğrudur
Aynı saç rengi ile tekrar doğmak isterdim. Sarışın doğup kahverengiye çalan.
Bende sarışındım küçükken ama sonradan büyüdükçe saç rengim değişti ya keşke eskisi gibi yine sarı kalsaydı diyorum hep saç rengim falan ya.
Çocuklara da yakışıyor sarışınlık. Çoğumuz da değişiyor.
Ben memnunum da kızlar daha sarı olsaydı fena olmazdı
İşte kimisi sarı kalamıyor ki. Büyüdükçe saç rengimiz koyulaşıyor git gide. O yüzden maalesef istesekte eski saç rengimiz ile kalamıyoruz.
Olduğu kadar artık
Küçükkenki rengim güzeldi hep öyle olsaydı iyi olardı
Aynen bende küçükken sapsarıydım. Keşke hep o renkte kalsaydım diyorum. Sonradan büyüdükçe saç rengimiz bir tık daha koyu oluyor amaa.
Saçı geçtim kaşlar bile karardı evet keşke hep öyle kalsaydı
Galiba sahibimin doğal koyu küllü sarı saçlarım. Kuaförler rengi tutturamıyor başkalarına
Ne kadar güzel. Kimisi büyüdükçe saç rengide değişir tamamen. Sizin aynı renkte kalmanız iyi gerçekten bu konuda bence çok şanslısınız diye düşünüyorum.
Bende böyle düşünüyorum teşekkür ederim. Babam çok sarı genlerden geçmiş
kızıl olmayı isterdim ya. bakır kullanıyorum ve kuaförüm arabasını yeniledi sayemde
Kızıl olmayı bende isterdim ama genelde kızıl saç rengi sonradan kimisinde değişmiyor hep aynı şekilde aynı renkte kalıyor. Kimisinde ise hemen değişiyor
Sac rengim siyah memnunum bu halinden yine böyle olsun isterdim
Ben pek memnun değilim açıkçası. Keşke saçlarım yine eskisi gibi sapsarı olsaydı diyorum hep. Sonradan saçlarımın rengi döndü şimdi daha koyu. .
hiçbir saç rengine saçlarımın rengini seviyorum
Ben keşke hep sarışın olarak kalsaydım ya koyu saç rengini pek sevmiyorum. Küçükken saçlarımın rengi ne kadar güzel ne kadar tatlıydı sonradan döndü.
Doğuştan kızıl isterdim ama koyu kahverengi saça sahibim.
Sarı rengi gayet beğeniyorum biraz daha ince olsa daha iyi olurmuş.
Daha açık bir kahve olabilirdi su an biraz koyu kahve
Sarıyla siyahın karışımı gibi bi renk varya anlamayabilirsiniz ama öyle bir renkti işte
Doğal saç rengim siyah. Ama kahverengi saç rengi olsun isterdim.
Aynen bende hep sarı saçlı olarak kalmak isterdim ya. Büyüdükçe insanın saç rengi değişiyor ya eskisi gibi aynı saç rengi ile kalmıyor maalesef.
Sarı saçlı olmayı çok isterdim. 🤧
Ben zaten doğuştan sarı saçlıydım ama sonradan saçlarımın rengi git gide daha da koyu olmaya başladı. Keşke hep aynı renkte kalsın isterdim ben.
Kumral da hojturr🤧😍
Evet kumralda güzel 🥰
Sarı renge sahip olmak isterdim
Aynen bende aynı renge sahip olmak isterdim. Küçükken genelde daha sarı oluyoruz sonra rengimiz tamamen değişiyor.
Kumral olmak istersim
Bende hala sarı olarak kalmak isterdim. Eski saç rengim çok güzeldi. Keşke büyüsek bile saç rengimiz hep aynı kalsa hiç değişmese.
Sarisin olmak isterdim mavi gozlu
Aynen bende tekrar o sarı saçlı halime dönmek isterdim ya. Büyüdükçe saç rengimiz maalesef değişiyor benimde herkes gibi değişti ve daha koyu oldu.
Pp. deki senmisin
Doğal sarışın olmak isterdim..
Ben öyleydim küçükken sonra değişti birden koyu renk olmaya başladı zamanla değişiyor zaten hep aynı renk olarak kalmıyor maalesef.
Siyah olmasını isterdim 🥹
Bende tam tersi sarı olmasını isterdim. Eski saç rengim ne kadar güzeldi sarıydı. Sonradan insanın saç rengi keşke büyüdükçe değişmese ya.
Hmmm siyah veya sarı falan ama en çok açık kahveler olur ya sarıya yakin tonlarda onlarr
Saç rengim güzel ama döküldü
Koyu kızıl istiyorm
kendi sac rengim yeterde artar bile
Siyah zaten siyaha boyatıyorum
Saç rengimi seviyorum ben
memnunum saç rengimden
Siyah beyaz ama zaten siyah beyaz. 😅
Saç olsa rengi önemsiz 😁
Sarı
Aynen bende saçlarımın eskisi gibi sarı olmasını isterdim en azından doğal sarı olarak kalırdım şimdi. Sonradan keşke saçımızın rengi falan değişmese ya.
Sarışın.
Aynen bende keşke sarı olarak kalsaydım diyorum hep. En azından doğal bir renge sahip olurdum. Sonradan saç rengim büyüdükçe değişmeye başladı ya.
Siyah isterdim zaten siyah
Sarı saçlı olmak isterdim.
Uzasın da başka bişe istemiyorum
siyah. SIMSIYAH
Sarı saç
Saç rengimden memnunum. (Siyah.)
Şimdiki hali güzel
Kızıll
Karamel
Turuncu
altın sarısı
Zaten istediğim renge sahibim