Saç Bakım Havaların soğuması saç bakım rutininizi değiştirdi mi? Kawasaki_Ninja Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 KeltoşRutinine devam mı ediyorsun? Havaların soğuması saç bakım rutininizi değiştirdi mi? Cevapla Bakım Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
birsuskuncicek Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 1 yıl Saç Bakım konusunda 4b cevap paylaştı. Hayr Saçlarımı 2 günde bir yıkarm Nemlendirirm tararm Maske yaparm Saclarm uzadı baya 2 0 Yorumla
m Bihteeerrr Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% 1 yıl Rengini dahi değiştirir soğuk havalarda nem ihtiyacı artar. Saç kremleri oldukça önemli. 1 0 Yorumla
KedimeUçakÇarptı123 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl İster istemez sıcaklarda duş fazla alıyorum şampuanlamak rutin bakımdan sayılıyorsa :) 1 0 Yorumla
Doludoludolu Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl Aynı ya bi değişiklik yok hep yaptıgımız şeyler işte 1 0 Yorumla
SSSerpilizmmm Takip Et Xper 2 Yaş: 27 1 yıl Evet soğuk havalarda eskisi kadar yıkamıyorum :)) 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Saç Bakım konusunda 7,9b cevap paylaştı. Benim değişmiyor aynı devam ediyor 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hayr
Saçlarımı 2 günde bir yıkarm
Nemlendirirm tararm
Maske yaparm
Saclarm uzadı baya
Rengini dahi değiştirir soğuk havalarda nem ihtiyacı artar. Saç kremleri oldukça önemli.
İster istemez sıcaklarda duş fazla alıyorum şampuanlamak rutin bakımdan sayılıyorsa :)
Aynı ya bi değişiklik yok hep yaptıgımız şeyler işte
Evet soğuk havalarda eskisi kadar yıkamıyorum :))
Haftada 1 gün bakıma devam
Benim değişmiyor aynı devam ediyor
Hayır aynı devam
Saçım seyrek olduğu için işim kolay
Yok yqpmiom ztn saldim
Değişmedi