Mesala italyanlar İspanyollar Yunanlılar hoşuma gitmiyor.
Ama İngiliz Fransız Alman erkekleri çok yakışıklı sarışın mavi gözlü kumral yeşil gözlü. hem Fransa'da sarışın mavi gözlü oranı daha çok İtalya ve İspanya ya kıyasla
Mesala italyanlar İspanyollar Yunanlılar hoşuma gitmiyor.
Ama İngiliz Fransız Alman erkekleri çok yakışıklı sarışın mavi gözlü kumral yeşil gözlü. hem Fransa'da sarışın mavi gözlü oranı daha çok İtalya ve İspanya ya kıyasla
Genetikleri farklı düşün annesi güzel babası yakışıklı çocuk çirkin olacak hali. yok. Genetikleri güzel. Turkiyedeki. insanlarin kaçının anne ve babadan genetiği iyi. Guzel kadınlar nve yakışıklı erkekler bir ara gelip çoğalacak kinyeni neslin genetiği değişecek güzelliği yakışıklılığı
Cevap
12Cevap
Rusların güzel olma sebebi nasıl iklim ise o da iklimdir 😅
Cidden ama bak Fransızlarda Latin ama sarışın mavi gözlü orani yüksek hele mavi ve yeşil göz oranı has Fransızların hepsinin gözü renkliydi😂
Bir de Hindistan'a bak piuuvvv Allah affetsin onlar ne yaa kadın erkek hepsi mi döküntü olur bir milletin 😅
Göze taktıysan kardeşim git birini bul yani. 😃
Yazlar sıcak ve kurak kışlar ve ılık ve yağışlı olan yerler çok iyi yakışıklı yapıyor kızlar
Kaç tane Fransız gördün merak ediyorum, alman erkeklerinin çoğu obez,
Kıskanma adamların yüzü guzel hem Almanlar iri kemikli insanlar normal bu
Kıskanmıyorum Fransa’da %15 Fransız var ve bunlar hep üst düzey yönetici bürokrat sınıfı hani sen kaç tanesini gördüm ve aşık oldun onu merak ettim, iri kemikli insan obez olmaz kalıplı olur :)) Almanya’ya git sen bi sokakta gez dediğimi anlarsın 😉 televizyondan gördüğün sanatçı futbolcu vs bakarak ırk yorumlamanı yanlış buldum sadece yoksa kimseyi kıskanacak değilim
Evet verimli topraklarda büyüyorlar :)
Ne alaka 😂😂 İspanya'da aynı yerde onlar hoşuma gitmiyor
Ama çok yakışıklı hepsi alman İngiliz Fransız 🇫🇷🇬🇧🇩🇪🤵🏻
Genetik daha çok
#Mirliva
iklim de bir faktör ama ırksal genetik sonuçta
İklim hemde ırk olarak iyi ler
Ne demek Türk değil :(
Bende yakışıklıyım ayıp ediyon
İklim değil genetik yapıları
Genetik
hayır soyları