● Öncelikle 4-6 diş arası sarımsağı rendeliyoruz. ● Sonra içine 50 ila 100 ml zeytinyağı ilave ederek karıştırıyoruz. ● Karıştırdıktan sonra sarımsağın özünün zeytinyağa geçmesi için 7 ila 10 gün, su değmeyecek ve çocukların ulaşamayacağı bir yerde bekletiyoruz. Bu işlemden sonra; ● Sarımsaklı zeytinyağı özünü süzme işleminden geçirip, 250 gram mayoneze ilave ettikten sonra iyice karıştırıyoruz ve hazır hale getiriyoruz.
Kullanım:
Bu karışımla aynı krem sürer gibi, uygulanacak yere masaj yapıyoruz. Haftada 3 kez idealdir.
**Not: Zeytinyağa, sarımsağa ve mayoneze alerjisi olanlar kullanmamalıdır.
***Dikkat! Tüm bunlar tavsiye niteliğinde olup kesin bir sonuç doğurmamaktadır.
Güncellemeler
+1 yıl
** Bu karışımı sürüp yaklaşık 30 dk-1 saat beklettikten sonra bol sabunla yıkıyoruz..
Saçları kırılanlar, çıkmayanlar, saç folikülleri hasar görenler için mucizevi bir tarifim var?
Herkesin bünyesi bir değil. Ben denemediğim şeyi paylaşmam. Uzun uzadıya anlatamam da zaten. Bende olumlu sonuç verdi. Sanki verdiğim bilgiden para alıyorum da konuşuyorsun bedavaya.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Tesekkürler bilgi icn ama ben sarımsak kokusunu sevmiyorm
Bunları deneyip gerçekten faydası olup olmadığı gözlemlenmemiş kocakarı tarifleri hep. Zaman kaybı, bosuna zahmet.
Herkesin bünyesi bir değil. Ben denemediğim şeyi paylaşmam. Uzun uzadıya anlatamam da zaten. Bende olumlu sonuç verdi. Sanki verdiğim bilgiden para alıyorum da konuşuyorsun bedavaya.
Sarımsak kokusu çıkmaz mı