Kuaför saçıma cila atarsa saçım nasıl olur 300 TLye yapıcak napiyim gün aldım sıcak tonlarda cila atıcakmis arada kaldım düşünüyorum cila atılınca dahami kötü olur kafamda 3 4 renk oluşurmu yoksa komple koyu kahveye boyatmak dahami iyi

Kuaför saçıma cila atarsa saçım nasıl olur 300 TLye yapıcak napiyim gün aldım sıcak tonlarda cila atıcakmis arada kaldım düşünüyorum cila atılınca dahami kötü olur kafamda 3 4 renk oluşurmu yoksa komple koyu kahveye boyatmak dahami iyi

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Abla yine mi sen gözünü seveyim bi haftadır senin saçınla uğraşıyoruz 😂🤣🤣
Evet yine ben
Atarsa tonuna bağlı güzelde olabilir çirkinde atacagi rengine bağlı
Evet oda diyor yaşayıp görücez nolucagini ombre istedim olabilir ama saçın çok yıpranır diyor yanarmı dedim onun için net bişey söyleyemem ama bence hiçbişey yapma şimdilik cila atarım elimden geleni yaparım yapan kişinin kullandığı boyaya bağlı falan dedi
Aynen boyası ne renk hangi renkte cila aticak sana o önemli canm zaten
İnce telli az cmsacin var ömüre guzel olur ama yanarsa bilemem onuda kuafor bilir
Bu yapan kuaför baya küllendirdi gri bi renk bu kuaföre şunu gösterdim buna çevrilir ama saçının sağlığı için yaptirmanj önermem dedi sıcak sarı cila atıcakmis
Bende paketler ince olduğu için cila atılınca neye benzicek bilemiyorum bunun için cila attırmak mantiklimi bilmiyorum zaten tekrar ombre için vericek paramda yok annemde hayır diyor en iyisi koyu kahveye boyatmak
Oyle yap o zaman en temizi
Evet birazda kestiricem bide ben kepek şampuanı kullanıyorum sence komple boyayı kaça yapar ve akmasini önlemek için ayrı bi şampuan almalimiyim
komple boyayı 500 609 der kuzum bence bende ömüre yaptırdım saçımı hiç ayrı sampuan jullanmadim gerek yok bence sampuana akıyor mu senin
Kepek şampuanı boyayı akıtıyor diyorlar gerçekten komple boya o kadar olur mu oha ama verememki o fiyatı
Benim saçım beyaza döndü bildiğin öyle diyim yani sanırım akıtıyor çok çirkin bi görüntü oluştu
O zaman alucaksin mecbur ne kadarmış ki
Cila ile pek fark bekleme boyat gitsin
Öylemi diyosun ombre hayalim vardı yalan oldu of Off 😔
Komple boya.
Öylemi diyosunuz cila iyi olmazmi
en temizi o olur
Ombreye çevirtmek istedim ama çok yıpranır diyor
300tlye doğru dürüst bir şey yapmazlar sana, al kendine boya, boyat.
Komple boya ne kadarki
Annem kızıyor bende anlamam düzgün boyayamam kuaföre boyat diyor onlar düzgün yapar diye bide market boyası olduğu için tereddüt ediyor
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!