Saç Bakım Urban Care'ın saç ürünleri nasıl? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Benim saçlarım aşırı abartılı kırılan, yavaş uzayan, kabarık bir saç ve urban careın fotoğrafını aşağıda koyacağım serisini önerir misiniz? Urban Care'ın saç ürünleri nasıl? Cevapla Fotoğraf Soruları Ürün Soruları Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
xxilia Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl sac dokulmem icin aldim 2 kati dokulme yapti herkese iyi gelmek zorunda degil ama bence sisirilmis bi urun spreyini kullaniyroum sadece, bebek saclari falan cikariyo gayet memnunum spreyden 0 0 Yorumla
DertPaketEdition Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Ogx ya da John freida kullanmayı denedin mi? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl ogxte silikon var diyorlar saçları tıkayıp bir süre sonra döküyor diyor herkes john freida hiç duymadım Yorumla DertPaketEdition +1 yıl ben ogx bulamayınca ona geçmiştim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
sac dokulmem icin aldim 2 kati dokulme yapti herkese iyi gelmek zorunda degil ama bence sisirilmis bi urun spreyini kullaniyroum sadece, bebek saclari falan cikariyo gayet memnunum spreyden
Ogx ya da John freida kullanmayı denedin mi?
ogxte silikon var diyorlar saçları tıkayıp bir süre sonra döküyor diyor herkes john freida hiç duymadım
ben ogx bulamayınca ona geçmiştim
Ben kullanıyorum iyi gibi
ben kullanıyorum memnunum iyi
Güzel iyi