İşe yarıyor mu? Watsonstan aldım indirimde görüp ama iyi mi yaptım?

İşe yarıyor mu? Watsonstan aldım indirimde görüp ama iyi mi yaptım?

Merhaba ben kullandım üst şişe bitirdim Çok etkisini gördüm normalde yıllardır saçları aynı boyda kalan bebek saçları asla uzamayan biriydim bebek saçlarım şu an kahkül boyutunda uzadılar Ama tek bir sorunu var Bir aydır çok yoğunum diye kullanmıyordum ve saçlarım bir anda bu zamana kadar hiç dökülmediği kadar döküldü sürekli elime saçlarım geliyor kıyafetlerime dökülüyor bırakınca da tam tersi etki yaratıyor Yeter ki etki etsin saçlarımı uzatsın çok uzun süre düzenli olarak kullanırım diyorsan kesinlikle al bence genel olarak herkeste olumlu etkiyi yapan bir ürün Ama sabah akşam kullanmalısın bunu da belirteyim En azından her gece kullan😊
Faydası ne
@Benzersiz_zevkler Dökülen saçları ya da çıkmayan kısa saçları uzatıyor ve saçların dökülmesini de azaltıyor kullanım sürecinde
Saç dökülme karşıtı saç kolay uzamaya yardımcı almışsın bende bir başka ürünü var aynı şekilde o daha iyi
Sendeki ne
ıntense keratine aşırı yıpranmış saçlar için bide waxı var bende
Hccare var yağ o da çok iyi
ben normalde ogx markasını kullanıyorum şampuanda ve saç bakımında ama kalmıyor 😕 buda şans eseri işte
Ne kadar popüler oldu bu şampuan, bu kadar iyi mi? Ben Elidor kullanıyorum
ben uzun zamandır kullanıyorum popüler falan pek anlamam olmuşsa doğrudur çünkü çok iyi saçlarım hafif dalgalı idi zamanla düzleşti sayesinde bakım yağları ile dahada kendine geldi yoksa kopuk kopuk biri sağda biri solda değişik türde saçım vardı wax olmadan düzelmezdi
yani bilinenden uzak durmak lazım ben bu yüzden niveayı bıraktım ki senelerdir kullanıyordum her şeyde niveayı saç şampuanı olarakta şimdi yüzüme celenes saça ogx
Benim de çok güzeldi ama hastalık geçirdim ve küstüler şimdi de uzamıyorlar hep dökülüp kısalıyor. İncecik kaldı
Celenes ben de aldım c vitaminli yüz yıkama jeli, she vec ile destekledim çok iyi durumda yüzüm
Ogx dene onun farklı formülleri var onlar iyi gelir urban care ürünleri pek yaramıyor aslında coğu ürünün yaramıyor ben çok marka denedim yani işe yarasa keşke geçmiş olsun ayrıca, c vitaminli mi ona bi bakayım bende termal yüz jeli bide kremi var bitmediler aylardır sıklıkla kullansamda
Ogx’e bakıyordum da şimdi yarın rossmana gidip alıcam mecbur djdjdjd evet c vitamini olan yüz jeli 60-70 bantlarındaydı önceki gün watsonsta ve cidden etkisi var. Parfümsüz olmaması beni çok mutlu etti alerjim oluyor öyle ürünlere
Gratisten al rossman bilmiyorum ben sevemedim mağazayı hangisini seviyorsan artık yakınsa falan ansjsh benimde aynı benimde tahriş oluyor o kimyasal cilde aşırı problem çok sıkıntı yağlı ya cilt üstüne tahriş olması kanser ediyor düzeltelim der iken batıyoruz sonra açıkçası para sorun etmiyorum iyi olalımdajahsh
Allahım bakımdan anlayan Türk erkeği mi varmış cmdmcdk bak sabah kalk elini yüzünü yıka c vitamini ile sonra she vec c vitamini serumu sür sonra bi de güneş kremi ÖFFFF
Sana resim atsam ağlarsın desem haftada bir iki deo bitiren diş macunu gargara almaktan sıkılan bakım serumları yüz jelleri yüzünden evin önünde ki gratise aboneyim 😅 şaşırmanı bilmiyorum sende haklısın benim cilt tipim farklı açıkçası dediklerinden farklı şeyler ama kendime göre şeyler kullanıyorum
Ya sen ciddi misin ckdmxkemxoend nasıl yaa djdndkmdodjd neden anlıyorsun bu tarz şeylerden dksmxksmd
Kendime bakım yapmazsam sorun yaşıyorum kötü hissediyorum kendimi sürekli güzel kokmalı güzel görünmeliyim yüzümde yağ olmamalı saçlarımda güzel durmalı asla yağlı kötü durmamalı saçlarımda güzel kokmalı kendimde kötü koku istemiyorum ağız kokusuna bile tahammülüm yok çünkü benim kendime saygım var karşıda ki insanda böyle olmalı bakımda bakım arkadaş marka duş jeli kullanmayan birine bile bakacağımı sanmıyorum😕
Koku tiki var mı sende? Ben aldığım şeyi kullanmadan önce koklarım. Kötü kokan şeyi yüzüme, saçıma kullanamıyorum. Kanser olacakmışım gibi ya da o koku kokucakmışım gibi geliyor.
Yok ben güzel görünmek istiyorum, ama güzel kokmakta istiyorum yani terli yağlı bir ten bir cilt saç cidden rahatsız edici olur sorunlar yaratır mesela aşırı yağlı saç kepek yapar kaşındırır diş fırçalamasan çürür ağzın kokar yani böyle birinin kendisine saygısı olmaz ki hoş değil insan kendine bakım yapmalı güzel görünmeli koku fazla alamıyorum ben.
Şu an tüm erkeklerin tabularını yıktın tebrik ediyorum bi bakım ve koku manyağı kızlardır derdim değilmiş vallahi helal olsun. Bir kız onca saç bakımları, keratinler, makyajlar vs yapıp geliyor buluşmaya; erkek bi geliyor atletle eşofman…. Yani gelmeseydin keşke diyorsun içinden durum bu olunca. Umarım gerçekten bakımlı bir çift olursun gelecekte eşinle 👌🏻👌🏻🤍🤍🤌🏻🤌🏻🤌🏻
Umarım sizede nasip olur inş
Allahım inşallah… peki bakalım ben uyuyorum o halde teşekkür ederim tekrardan efenim iyi geceler ☺️☺️🥰
Hayatın getirilerini bilmesekte bazı şeyleri düşüneceğiz artık olması gereken olsun herkes için hayırlısı
Amin inşallah 😂
iyi geceler hanımefendi 😌
Cevap
8Cevap
burada bi kız önerdi iyi dedi. Bi kaç defa kullandım da çok bi şey girmedim daha.
Yeni başladım ben de
Iyi gelirse haber ver. Şampuan da aldım onun
Şampuanının iyi olmadığını duymuştum
Bilmiyorum. Aynı şeyleri iceriyo
Ben kullanıyorumda etkisi nasıl anlaşılıyor ki benim hala dökülüyor
Yoğun dökülmen varsa kemik suyu ile yıkamanı tavsiye edebilirim
Yuh onu nerden bulucam kasaptan mı🥲
Kemik al kaynat saç diplerine sür. Biberiye sebzesini kaynatıp suyunu sıkmak da çok etkili diyorlar
Bekarım kız ben pirinç pılavını zor yapıyorum o dedigini yaparsam zaten saçlarım emegimi görür saygıdan dökülmekten vazgeçer 😅
Hep diyolar ama sonuç alan bir tip görmedim
Takip ettiğim bi kız var saçları peruk gibi aşırı dolgun ve güzel. Orjinal saçları. Ondan görmüştüm tavsiyeyi
Sen denedinmi? Sende bir sorun yok gibi duruyor sadece fazla maşayla yakmışsın gibi tel tel
Maşadan değil boyadan yandı saçım bu dökülmelerden hemen öncesi olan fotoğraf. Şu an bundan kısa ve ince telli
Yazık etmişsin bok mu var durup durup renk degişiyosunuz 😓 bence dogal şeyleri kullan besle saçını ben kimyasllara inanmıyor
Bu gibi şeyler hep Faso fiso...
Doğal vitaminlere odaklan
Vegan bu
Bende vardi ama sanki daha hizli uziyordu kullandim ama biraktim
Deneyeyim bakalım
ben nerdeyse 2 aydır kullanıyorum ama hala etkisini görmedim. bebek saçlar çıkmadı hala ama bırakmadan kullanmaya devam edicem iki kutu aldım bide
valla bunun kadar saç dökülmeme çözüm olan bir ürün kullanmamıştım genetik olaraktan erkek tipi saç dökülmesi problemi olan biri olarak yazıyorum. resmen dökülmem durma noktasına geldi artı yerine bebe saçlarım çıkıyo.. nesin sen ya aşk mı 😍
Valla unfilencerler öven var ama emin olmadığım için almadım kaça aldın sen
70 liraya aldım
Yani ideal kılan bakalım gerçekten işe yarıyor mu merak ettim
Kullanmadım hiç ama işe yarar gibi duruyor
Hmm teşekkür ederim
Saç uzatıyor diyorlar ama kullanmadım ben
Hayır daha önce denemedi
Hiç denemedim
Hiç kullanmadım 😂
Elin de işte kullan
Aldım ama o an vaktim yoktu hızlıca alıp çıktım kullanmak faydalı mı önemli olan bu
Ben şey aldım bugün ogx bakalım kullancam şidn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?