Aldığımdan beri sadece beş kere sıktım saçlarıma, önceden saçlarım aşırı gürdü yani anlatamam o derece ama maalesef büyüdükçe aşırı dökülmeler ve saçlarım azalmaya başladı 😪 doğal çözümlerle işleri çözmeyi severim ama o da çok yoruyor Bi kere para veripte alayım işi kökten çözeyim dedim iyi ki de bu kararı vermişim, ilk sıkuşımdsn beri tek bir telim bile dökülemdi resmen o kadar söylüyorum, ilk kullsnışta bile bu kadar etkili yani, önceden saçlarımı banyo sonrası taradığımda ellerimin büyüklüğünü geçen bir saç yumruğu oluşurdu, ama toniği denedikten sonra bir tane bile saç dökülmesi dediğim gibi, ama saç uzatır mu henüz bilmiyorum, sizde neler oldu?
Merhaba evet bende de çok etkili oldu üç şişe bitirdim ama herhalde şöyle kötü bir yanı var Bir aydır çok yoğundum diye kullanmayı bırakmıştım bir anda tam tersi etki etmeye başladı saçlarım aşırı bir şekilde hiç dökülmediği kadar dökülüyor sürekli elime geliyor kıyafetlerimi etrafa dökülüyor yani çok uzun süreler stoklayarak kullanman gerekir ve sabah akşam kullanmalısın Ama böyle kötü bir yanı da var işte
Yukarı da anlattığım gibi saçlarım aşırı dökülüuodu Hatta annemin de çok dökülüyordu O yüzden sandım ki genetik ama aslında düzelmez falan, aldığım gün ilk annem sıktı o bile şaşırdı çok iyi geldi falan dedi şaşırdı, ve bana da aynı şekilde çok iyi geldi, önceden banyodan sonra ıslakken ya da kurutken tarayınca aşırı dökülüuodu avucuma bile sığmıyodu ama dün banyodan sonra tarafım ve kuruttuktan sonra da taradım tek bir tek bile dökülmedi