Saç Bakım Saçımı komple koyuya boyatıyım mı yoksa renk iyi mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Komple kendi renginemi boyatiyim iyimi sizce çok kafama taktım Saçımı komple koyuya boyatıyım mı yoksa renk iyi mi? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Regnanspiritus Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Beyazın var gibi duruyor boyat bence. 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Keşke beyaz olsa saçı kuaför yaptı öyle maalesef Yorumla Soran +1 yıl Aralara ışıltı diye beyaz renk çıkartmış ortaya nasıl becerdiyse artık Yorumla Regnanspiritus +1 yıl boya gitsin. Yorumla Soran +1 yıl Altta açıcı var o renk yine çıkar diye korkuyorum akınca boya Yorumla Regnanspiritus +1 yıl 3e vur o zaman saçını :D :D Yorumla Soran +1 yıl Of komik değil. Yorumla Regnanspiritus +1 yıl boyat diyoruz işte denemeden bilemezsin bu kadar basit. Yorumla
ahbufjft Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Saçın zaten koyu sanki 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Araya ışıltı diye bişey attı kuaför oda beyaz gibi resmen ondan bahsetmiştim yani kötü duruyor burada çıkmamış ama aralarda grimsilik düşün Yorumla ahbufjft +1 yıl Güzel Yorumla
Aleyna002 Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl Başörtü tak 0 3 Yorumla Soran +1 yıl ? Ne alaka Yorumla Aleyna002 +1 yıl Boyat o zaman napiyim aw Yorumla Soran +1 yıl Defol surdan knk Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Tenine göre renk sec
Herkese her renk yakışmıyor
Beyazın var gibi duruyor boyat bence.
Keşke beyaz olsa saçı kuaför yaptı öyle maalesef
Aralara ışıltı diye beyaz renk çıkartmış ortaya nasıl becerdiyse artık
boya gitsin.
Altta açıcı var o renk yine çıkar diye korkuyorum akınca boya
3e vur o zaman saçını :D :D
Of komik değil.
boyat diyoruz işte denemeden bilemezsin bu kadar basit.
bence iyi gibi
Saçın zaten koyu sanki
Araya ışıltı diye bişey attı kuaför oda beyaz gibi resmen ondan bahsetmiştim yani kötü duruyor burada çıkmamış ama aralarda grimsilik düşün
Güzel
Saçının nesi var ki?
Ugraşma ya
Boyat
hoş durmuyor
Rapçi mi olacan
Saçını boyatma
Başörtü tak
? Ne alaka
Boyat o zaman napiyim aw
Defol surdan knk
İyiiii