Elimi saçıma 2-3 kere attığımda bu kadar saç geliyor. Normal değil dimi bu?

Elimi saçıma 2-3 kere attığımda bu kadar saç geliyor. Normal değil dimi bu?

Saclarin yaglanıyorsa yağlandiginda yıka yağlı bırakma bide sacini çok sicak su ile yıkama ılık su ile yıkamak en sagliklisi sacin uzun biraz kisaltabilirsin genelde sac dökülmesi stresten , vitamin eksikliğinden ve genetik oluyor senin hangisi önce onu bul sonra tedbir al
Ben çok stress yaptım son zamanlar psikoloğa da gittim falan, bugün ciddiyeye gittim erkek tipi dökülme dedi. Ama tahlil falan yapmadı
O nasıl cildiyeymiş bazı doktorları anlamıyorum belki vitamin eksikliginde dökülüyor
Sadece kafanı eğ dedi eğdim erkek tipi dökülme (kellik) diyip sprey verdi. Ama stres olabilir diye düşünüyorum çünkü 1.5 yıldır psikoloğa gidiyorum herşeyi takıyorum.
Takma kanka takma boş ver bende tanıyordum stresten benimde bir tarafımda saç dökülmüş bir tarafım seyreklesmis hepsinin @@ k dedim ne kafama takıyorum dedim
Bütün hastalıkların nedeni stres
Benim problemim dismorfofobi yani dış görünüş takıntısı , anksiyete kel kalırsam asla atlatamam
Kel kalırsan belkide çok daha mutlu olursun çünkü kabullenmiş olacaksın
Cevap
2Cevap
Normal sen bide bizimkileri gör nazlı cicek erkolar sjsjs
Ama kızların kel kalma ihtimali yok
Olur mu var rtabi bu arada mavi şu kullanabilirsin
Mavi su
ya da bir bardak suyun içine 4-5 adet karanfil koy kaynak ve sprey şişesine koy sürekli saçlarına sık faydasını göreceksin yikamana gerek yok
Tamam teşekkür ederim
Elini her attığında bir miktar saç gelmesi normal de bu biraz fazla gibi.
Saçlarına ne kullanıyorsun
Hiç bir şey kullanmıyorum şampuanı da haftada 2 kere falan
Saç dökülmesi karşıtı
sampuandan kaynakli olabilir
Acayip tenim görünmeye başladı
Normal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?