Saç Bakım 2 ay En kalıcı en iyi saç boyası hangisi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 En kalıcı en iyi saç boyası hangisi? Cevapla 13 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Umutsuzvaka0307 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 98% 2 ay Ses colour.. en güzeli yıllardır kullanıyorum aşırı memnunum 0 3 Yorumla Umutsuzvaka0307 2 ay Sea color Yorumla Soran 2 ay Bunu annem kullandı 1 haftada aktı ve soldu. Yorumla Umutsuzvaka0307 2 ay Valla yıllardır kullanıyorum.. hiç şikayetçi değilim ben.. belki saç fark ediyordur bilmiyorum.. siyahını denedim, acicisini denedim kızıl tonları dayım şu an akma solma yok Yorumla
Bravehrart Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 97% 2 ay Garnier en iyi kalıcı ve canlı renklere sahip saç boyası markası. 0 0 Yorumla
nordun_gadasiFenomen Takip Et Master Yaş: 33 2 ay Saç Bakım konusunda 3,8b cevap paylaştı. Palette deneyebilirsin gadası 0 0 Yorumla
lolly_gag Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% 2 ay aslında kalıcılık renge göre değişiyor. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ses colour.. en güzeli yıllardır kullanıyorum aşırı memnunum
Sea color
Bunu annem kullandı 1 haftada aktı ve soldu.
Valla yıllardır kullanıyorum.. hiç şikayetçi değilim ben.. belki saç fark ediyordur bilmiyorum.. siyahını denedim, acicisini denedim kızıl tonları dayım şu an akma solma yok
Garnier en iyi kalıcı ve canlı renklere sahip saç boyası markası.
Palette deneyebilirsin gadası
Koleston mavisiyah
Palette bence.
aslında kalıcılık renge göre değişiyor.
Koleston bence
Bence pallette
Sen bilirsin
Allahın sana verdiği
Koleston.
Yangın mavisi
Siyah renkte olanlar