Saç Bakım 2 ay Saçlarınız için ne kullanıyorsunuz ve ne önerirsiniz? Mutsuz_girl00 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Saçlarınız için ne kullanıyorsunuz ve ne önerirsiniz? Cevapla 10 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Umutsuzvaka0307 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 98% 2 ay Hicbisey kullanmıyorum, Pantene şampuan la yıkıyorum, arada uçlarından kesiyorum ve boyuyorum başka hicbisey yok. mutluyum 0 0 Yorumla
wake_up_tomorrow Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 90% 2 ay Duştan sonra keratin spreyi kullanıyorum ve sütlü köpük 0 3 Yorumla Mutsuz_girl00 2 ay Marka ve memnun musun Yorumla wake_up_tomorrow 2 ay Gratisten aldım memnunum Yorumla wake_up_tomorrow 2 ay Konuşalım istersen Yorumla
Arabın_Gahvesi Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 63% 2 ay Clear man kömürlü ve watsons Avokadolu saç maskesı kremı 0 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 2 ay Saç Bakım konusunda 4,6b cevap paylaştı. Şampuan sadece 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hicbisey kullanmıyorum, Pantene şampuan la yıkıyorum, arada uçlarından kesiyorum ve boyuyorum başka hicbisey yok. mutluyum
Duştan sonra keratin spreyi kullanıyorum ve sütlü köpük
Marka ve memnun musun
Gratisten aldım memnunum
Konuşalım istersen
Clear man kömürlü ve watsons Avokadolu saç maskesı kremı
Şampuan ve saç bakım. kremleri
Hindistan cevizi yağı
şampuan ve saç kremi
Şampuan sadece
Sorununa göre değişir
johnsons baby xd
Şampuan