Saçım dökülüyor, ne önerirsiniz?

ABDULLAHkurk838838

SAÇIM DÖKÜLÜYOR 13-14 yaşından beri şu an 18 yaşındayım hala dökülüyor şakak bölgem ön tarflar biraz açıldı gibi bu yaşta bu kadar dökülme olur mu 18 yaşında olan ve benim gibi dökülen var mı genetik mi yoksa hormonel midir sizce babamın saçları vardı ama dayılarımdan biri kel diğeri şakak bölgesi açılmış sadece sizce kel olur muyum genetik midir babamın saçları çok iyi babam 36 yaşında vefat etti resimlerde bakıyorum 30 yaşında falan saçları çok gür açılmamış benim. saçlarım dökülürmü tamamen yoksa sadece şakak bölgesi mi açılır ne olur sizce doktora gittim bana biotin verdi kullandım çok bi etki göremedim dökülüyor hala doktorlar pek ilgilenmiyor gibi en azından bizim buradaki doktorlar ilgilenmiyor sarımsak falanda denedim etkisini göremedim lütfen yardım edin finasterid diye bir ilaç varmış genetik dökülmeleri yavaşlatıyormuş ama genetik mi bilmiyorum benimki ne yapayım yardım lütfen

Güncellemeler
2 ay
güncelleme birde ergenlikten önce kollarımda ve bacaklarımda kıl yoktu tüy vardı bacakları anlıyorum ama kollardaki tüyler aşırı kalınlaştı ve omuz bölgelerimde üç beş kalın kıllar çıktı önceden yoktu 14 15 yaşında falan
Güncellemeler
2 ay
bununla bir ilişkisi olabilir mi hormonel midir ve bu hormon genetikmidir yoksa normal hormon mu
Saçım dökülüyor, ne önerirsiniz?
20 Cevap