Saçım siyah ve 7.0 kumrala boyamak istiyorum açıcı kullanmam gerekir mi gerekirse önerdiğiniz bi açıcı nedir
2 ay
Siyah saçı kumrala boyarsak açıcı kullanmak gerekir mi?

Evet, siyah saçı kumrala boyarken genellikle bir açıcı kullanmanız gerekmektedir¹²³. Saçınızın rengini açmak için kullanılan bu ürünler, saçınızın pigmentlerini aşındırarak saçınızın rengini açar¹²³. Ancak, bu işlem saçınıza zarar verebilir ve saçınızın yapısını bozabilir¹²³. Bu nedenle, saçınızı boyamadan önce bir profesyonelle konuşmanızı öneririm¹²³. Ayrıca, saçınızı boyadıktan sonra düzenli olarak saç bakımı yapmanız önemlidir¹²³.
Kaynak: Bing ile konuşma, 23.09.2023
Evet gerekir. Siyah saçı hangi renge boyatırsan boyat açmak zorundasın. Ve bu işlem saça acayip zarar veriyor zarar vermeyi geç direkt yanar saçın. Çok çok iyi bir kuaför gerekiyor bunun içinde iyi bir para. Sakınnnn evde deneme sakın
Cevap
2Cevap
Evet bu arada tavsiye açıcıyı sürmeye saç ucundan başla dipten değil
tabi ki gerekir sıfır etki eder adı üstünde siyah saç ama sen yapma saçını yakabilirsin bi kuaföre gitmeni öneririm
Benim bi arkadaşım saçını kumrala boyattı saçları siyahtı sonra cok pişman oldu eski rengine dönmek istedi umarım sen pişman olmazsın
bence bildiğin iyi bi kuaföre git
tabi ki gerekir
Evet benim öyleydi ve açtırdım
Açıcı tabiki gerekir ama sen kuaföre git
Tabii ki gerekir.
Evet gerekire
Güzel
En İyi Cevap