Bu aradaki renkler benim için fazla açık özellikle kahküllerimde beyaz gri gibi bi renk var kuaföre cila attirmayi düşünüyorum ne renk attirmaliyim sıcak bi renk istiyorum bu gri beyaz arası renk gitsin istiyorum yaşlı gibi gözüküyor

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu aradaki renkler benim için fazla açık özellikle kahküllerimde beyaz gri gibi bi renk var kuaföre cila attirmayi düşünüyorum ne renk attirmaliyim sıcak bi renk istiyorum bu gri beyaz arası renk gitsin istiyorum yaşlı gibi gözüküyor

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bence direkt işini bilen kuaföre git o bilir. Burada kimse pek bir şey bilmiyor
Bal köpüğü cila attirsam olur mu kuruyken bildiğin küllü gri gibi bişey
Bal köpüğü sonradan çok turunculasıyor ya ilk başta çok güzel ama
Sorun yok ya mor şampuan var onun için en azından bu renkten iyidir hiç bi şekilde sevemedim o kadar kötüki yikadikca beyaz oldu bildiğin selfie çekiyorum fotoda gri çıkıyor saç sarılıkla alakası yok kesinlikle bal köpüğü yaptiricam
Bal köpüğü ile küllü kumral karıştırıp boyadım ben aşırı doğal ve güzel durdu
Yok ben küllü istemiyorum kuaför bunu küllendirdi zaten çok hiç gitmedi bana ben sıcak tonlarda bişey istiyorum mesela bebek sarısı cila olmaz dimi ombre değil aralara ışıltı attı ince paketler halinde güzel gözükmez
Küllü bir renk olmuyo zaten baya bildiğin bebek kumralj oluyor
Ombre olsa bebek sarısı düşünüyodum ama bu paketler ince atıldığı için bebek sarısı güzel durmaz diye düşünüyorum o yüzden bal köpüğü falan daha iyi sanki
Ombre sombre vs insanı yaşindan daha büyük gosteriyor. En iyisi kendi tonuna yakın kullanmak
Somre istemiştim zaten araya açık kahve aticakti anlaştık fiyatta falan bi baktım bu renk çıktı. Güzelde gözüküyodu ilk gün biseyde demedim eline sağlık dedim çıktım kuaför tanıdık bide her zaman gittiğim kuaför ilk defa boyatmistim kendi dip rengimde siyaha yakın bildiğin koyuydu dip rengimde gitmiş kahve kestane gibi bişey aradada garip beyaz gri arası renkler var
Kuafer halleder onu
Bal köpüğü cila attirsam olur mu kuruyken bildiğin küllü gri gibi bişey
Olurda nasil görünür o düşünüyorum şimdi
Bundan daha iyi gözükür en azından ona eminim bu renk bana hiç gitmedi çok soğuk bi renk yaptı kuaför sarımsıda değil ben istiyorum daha hoş olsun böyle sıcak tonlarda bi renk olsun istiyorum
Aynen öyle haklısın renk tonu değişir biraz farklı olur
Peki bebek sarısı sence nasıl olur ama bu ombre değil bebek sarısı güzel gözükmez dimi kuaför araya ince paket attı çünkü
Işıltı gibi bişey bu
Aynen öyle daha hoş görünür evet ten renginde güzel görünür.
Kuru halimi bu peki
Hayır yıkamistim kuruyken daha grimsi duruyo küllü
O zaman bebek sarısına boyat
Peki sence ombreye çevrilirmi bu saç bide ne kadar tutar sence buna 500 TLmi p*c ettim
Bilmem her kuaför farklı ücret alıyor belli olmuyor
Dönerrmi ombreye
Döner neden dönmesin
Çok pişmanım keşke boyatmasaydim diyorum ama ne fayda iş işten geçti böyle olucaginı bilemedim çok çirkin duruyor ne renk olduğu belli değil resmen yaşlı teyzelerin saçına çevirdi saçımı
Keşke ombre yaptırsaydim çok sari istemiyorum dedim ama beyaza yakın renk istiyorumda demedim
Bir git kuaförüne ona göre hareket etmek iyidir
Sorucam cila attiricam zaten 100 den fazla tutmaz heralde oda zaten ombreye çevirtmek istesem bana çok pahalıya patlar zaten yıprandı saç açıldığı icjny
Aynen öyle yazık olur saçına
En iyisi cila attırmak değilmi
Şu durumda
Aynen öyle biraz toparlansin saçın.
Teşekkür ederim bide kestiriyim en iyisi çok yıprandı
Bence boş ver onu yapma
Neden çok yıpranık kestirmeden olmicak
Ok senin tercihin
Islak severmisin