Gayet güzel duruyor bence yeni yaptırdığın için gözün alışmamış olabilir
0
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Gerçekten güzel değil istediğim ile alakası yok ya açık kahve sombre istemiştim ve kuaför mavi boya kattı açarken ve cila yaparken boyandıgi gün iyiydi ama kdndim iki kez yıkadım baktım sarılık olucakmi hafif kahvemsi renk çıkıcakmi aktıkça çıkar belki dedim ama bilmiyorum gerçekten çok garip napmam gerekiyor ben istemiyorum
Yanık gibi değil sanki boya kokusu gibi bi koku yıkarkende geliyordu orada saçımı küllü sarımı ama öyle durmuyo sanki keşke öyle olsa yine iyidir gri beyaz gibi geliyo gözüme
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Gayet güzel duruyor bence yeni yaptırdığın için gözün alışmamış olabilir
Gerçekten güzel değil istediğim ile alakası yok ya açık kahve sombre istemiştim ve kuaför mavi boya kattı açarken ve cila yaparken boyandıgi gün iyiydi ama kdndim iki kez yıkadım baktım sarılık olucakmi hafif kahvemsi renk çıkıcakmi aktıkça çıkar belki dedim ama bilmiyorum gerçekten çok garip napmam gerekiyor ben istemiyorum
Bak istediğim şeyde buydu
Anladım ama böyle de güzel duruyor inan bana hemcinsin olarak söylüyorum yani, akacağını da sanmıyorum açıcı olduğu için
Hep böyle beyazmi kalıcak yani ama yikadigimda sarımsı renkler var arada ve hâlâ yıkarken ne kokusu bilmiyorum hâlâ koku geliyor
Beyaz değil ki o renkler. Küllü sarı, çok güzel bir renktir ve ayrıca çok da popüler. Saçını yakmış olabilir, koku yanık kokusudur.
Yanık gibi değil sanki boya kokusu gibi bi koku yıkarkende geliyordu orada saçımı küllü sarımı ama öyle durmuyo sanki keşke öyle olsa yine iyidir gri beyaz gibi geliyo gözüme
Bende alisamadim şu an
düzelir kank kökü sende
Bir gecede beyazlamis gibi
Komik değil.
Bence de komik değil zaten. Alıngan birisiniz galiba.
Ak düşmüş gibi
Of deme zaten canım sıkkın bi sombre yaptiriyim dedim yaptırmaz olsaydım zaten istediğimde bu değildi of