Bu saç modeline göre değişir kıvırcık bir saçsa açık bırakınca da toplu bırakınca da çekici oluyor, düz bir saçsa toplamak daha çekici olur, yana atmak erkeklerde itici duruyor ya.
yok bana onermeni rica edicem senden ben erkoyum da. d nasıl bir model daha çekici olur diye bir kız var ona asığım etkilemek için elimden geleni yapıyorumda özele gelirsen bir kaç soru sorcam sana bunla lakalı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Uzun. Ama böyle klasik bir uzunluk değil gerçekten uzun olan saçlar.
Peki uzun saç için hangi modeller iyi ortadan ayrık iyi mi ve ne önerirsiniz
Bu saç modeline göre değişir kıvırcık bir saçsa açık bırakınca da toplu bırakınca da çekici oluyor, düz bir saçsa toplamak daha çekici olur, yana atmak erkeklerde itici duruyor ya.
Bana kısa yakışmıyor bende kumralım profilimdeki şekilde hep saçlar
Kısa saçlı erkek tabii ki uzun saç itici gösteriyor erkeği
kısa saç olarak nasıl bir model yapılabilir peki
Kısa saçlı derken de çok kısa değil orta uzunlukta olmalı ama yüzüne görede değişir saç modeli
mesela yanlar ve ense kısa üst 5 numara dağınık saç iyi midir
Yani yüze göre değişir senin dediğin fazla kısa oluyor
Oylemi seviyorsun
yok bana onermeni rica edicem senden ben erkoyum da. d
nasıl bir model daha çekici olur diye bir kız var ona asığım etkilemek için elimden geleni yapıyorumda özele gelirsen bir kaç soru sorcam sana bunla lakalı
Yakışan neyse o ikisininde güzel durduğu tipler var uzunda kullandım kısa da tercihim kısa ama uzun'un da kendince bir havası var
Saçını uzatan erkekler vatandaşlıktan atılsın bir erkeğin kendine yapabileceği en en en kötü şey
Uzun saç yakıştırmıyorum ve begenmiyrm erkekte. Kısa saç iyi
Cevabım uzun saç çünkü bende gerçek hayatta uzun saçlı bir erkeğim ve kendime çok yakıştırıyorum 😁
Saclarim hızlı uzuyor. Bende kesmiyorum. Bazen Afrika örgüsü yaptırıyorum
Napçan uzun saçı kısa saçı yakışıklıya hepsi yakışır
3 numaraya vurulmuş kısa saç
Uzun saçı da beğenirim ama kısa saç bir başka
Kisa sac her zaman iyidir erkekte.
erkekte en sevmediğim detay uzun saç
Erkekte uzun saç hoşuma gitmiyor.
Kimine uzun yakşır kimine kısa
Her zaman kısa saç diyorumm😄
Kel erkek diyen yokmuş güzel
Kel erkek diyen var mı bakmaya geldim 😂
Erkeklerle ilgilenmiyorum