Bayanların tercih ettiği, hoşlandığı tipler uzun saçlı erkekler mi? Uzun saçlı erkekler mi daha çekici duruyorlar, yoksa kısa saçlı erkekler mi daha çekici oluyorlar? Bir de bayanlar bir erkek gördükleri zaman ilk baktıkları vücut bölgesi neresi oluyor? Onu seksi gösterecek yer neresi sizce?Uzun saçlı erkek
Benim ilk baktığım vücut bölgesi genelde yüz oluyor. Gözler, dudaklar çok önemlidir :D Sonrasında tabii ki saçları geliyor, kendine yakışacak bir saç modeli tercih ettiyse şansı yüksek olabilir. Aynı şekilde saçlarının bakımlı görünmesi de çok önemli.
Uzun saçlı erkek mi, kısa saçlı erkek mi daha çekicidir?
Kadınların böyle bir kıyaslama yapacağını çok düşünmüyorum bence ne derseler yanlış olur :D Çünkü uzun saçla da kısa saçla da çok çekici görünebilen erkekler var. Biraz da yüz yapısı etkiliyor tabii. Bazılarına kısa uzun saç hiç yakışmıyor mesela, yakışmadığı halde kadınlar beğeniyor diye uzatmasın derim. Kadınlar kısa saçlı erkekleri de mutlaka beğenir. Buradan çıkardığımız sonuç: Kendinize hangisi yakışıyorsa onu kullanın :)
Mesela Can Yaman'ı ekranlarda hep uzun saçlı gördük. Saçlarını topluyor, oldukça cool görünüyordu. Saçlarını kestirdiğinde baya yadırgadık ama şimdi gözlerimiz alıştı. Yine cool gelmeye devam ediyor :)
Erkek kısa saç modelleri nelerdir?
1. 3 numara saç
Erkek kısa saç modelleri
Saçlarınızı 3 numara yaptıracaksanız en çok önemli olanın yüz güzelliğiniz olduğunu söylemeliyim. Saçlar çok kısaysa yüz direkt olarak ön plana çıkıyor, bu yüzden 3 numara saç bebeksi bir sıfat istiyor :D Üzgünüm :D
2. Yanlar kısa üstler uzun
Erkek kısa saç
Benim en çekici bulduğum saç modellerinden biri diyebilirim. Son yıllarda oldukça da popüler. Bir süre daha popülerliğini koruyacak diye düşünüyorum. Kalp ya da ovan yüz şekline sahipseniz rahatlıkla tercih edebileceğiniz bir saç modeli.
3. Dağınık saçlar
Erkek kısa saç modelleri
Özellikle dalgalı ve gür saçlarda çok cool duruyor. Hem klasik hem de spor tarza yakışıyor. Üçgen ve oval yüz tipine sahipseniz tercih edebileceğiniz çekici kısa saç modellerinden bir tanesi.
Erkek uzun saç modelleri nelerdir?
1. Topuz saçlar
Erkek uzun saç modelleri
Özellikle sakalla kombinlendiğinde çok cool bir görüntü yaratıyor :) Erkeklerde alttan topuzları beğenmiyorum. Topuz üstte ya da ortada olmalı.
2. Salık saçlar
Uzun saç erkek
O kadar saçlarınızı uzattınız, rüzgarlara meydan okumayacak mısınız? Kendi haline bırakılmış, rüzgarla şekillenen doğal saçlar da uzun saçlı erkeklere çok yakışıyor.
3. Sadece üstler uzun
Uzun saç modelleri erkek
Saçlarınızı uzatma hevesiniz varsa sadece üstlerde de tercih edebilirsiniz. Bu modelde enseler ve yanlar kısa kalıyor. Uzun üstleri ister salabilir, ister toplayabilirsiniz. İkisi de çok iyi duruyor.
KESİNLİKLE kısa saççççç ve KESİNLİKLE omuz genişliği :D tabii bu durumda boyun uzun olmasınında + bir faktörü var ne yalan söyliyim.daha sonra dişler el tırnakları ve kısa sac oldugu içinnnn :P ense trasının temiz olması :D yeterli olmustur sanırım :D
çok uzun saçlar artık cazip gelmiyor bana, hızlı rocker günlerimi yirmilerin ortalarında maziye gömmüş olmamdan olabilir:) ancak hafif uzun dalgalı veya bukleli saçlara acayip bir sempatim var hala, buyrun bu da örneği:
Ya Ne kadar cok tipe önem veren insan varmış . SAca daha dogrusu. insanın biraz içine bakın bence. illa saca bakmakla olur mu ? kısa saclıdır yakışıklıdır sacı yakışıyordur ici boştur. Uzun saclıdır yakışıyordur ama ici boştur yada tam tersi doludur ici ice bakıp önem vermek daha iyi. Herşey tipte bitmiyor. Aşırı yakışıklıysa zaten aldatır.%95 yakışıklı adam aldatır. %10 yakışısız olan aldatır
Begenmenin tek türü yakışanı begenmektir uzun kısa sac ne farkeder ki? Lost daki sawyer a orta uzunlukta sac yakışmıyor mu ? yada korn daki jonathan a uzun sac yakışmıyor mu ? ricky martine de kısa sac yada johbby deep e her türlüsü?
:( ama ne güzel 8aydır uzatıyordum daha omuzlarımdan aşağı kadar uzanacaklardı :( ühü ühü Neyse hadi bir ara kestiririm Kısa saç+kirli kalak olup standart erkeğe döneyim
Şu an 23 yaşındayım, 175 boyundayım ama yapılıyım biraz, 17-22 yaş arası yazları turist rehberliği yaptım, 20 yaşında saç uzatmaya başladım,
1 yılda saçlarım omuzlarıma geldi,
çevremden inanılmaz olumlu tepkiler aldım, turizm işinde en çok belli etti kendini,
makine mühendisi olduk bu yıl çok şükür
önceleri deri ceket kot pantolon gömlek takılırdım,
artık takım giyiyorum, saçlarım yine omuzlarımda,
okulda yemekhane kampüsünde sırada beklerken arkamdan kızın birinin şu oğlanın saçına makası vuracam şimdi dediğini duymuştum :D olumlu mu olumsuz mu değerlendireyim bilememiştim.
Keşke daha önce uzatsaymışım diye çok kızdım kendime ;)
Uzun kısa kişisine göre değişir. Yani yüz tipine göre kendisinin ayarlaması lazım herkese her şey gitmez.
Bir erkeği seksi gösterecek yer bence omuz genişliği ve karnıdır. Omzu geniş ve kaslı olan erkekler ne giyse genelde yakıştığı için bir çok kusurunu kapatıyor.
hoşlandığım erkeklerin saçı genelde gür, orta uzunlukta ve karışık oluyor.
kel erkekler hiç çekmiyor beni. kesinlikle gür olmalı ama düşündüğümde şimdi bazen uzun saçlı olup at kuyruğu şeklinde bağlayan erkekler de hoşuma gidiyor. ama bu saçlarından dolayı olmuyor hal,tavır,karakterleri etkiliyor beni :)
valla bazı erkeklere uzun saç cok yakısıyor ama benım tercıhım dikik jolelı saçlardan yana.uzun saçlı erkekler genelde bıraz boyle rocker havasında oldugu ıçın cool oluyorlar bu bır gerçek benım gıysı ve saç ve bel takıntım var erkekte cok ınce bel nedense sevmıyorum ıtıcı gelıyorlar bana
uzun saç severdim ama her erkeğe de yakışmıyor.. ama yakışana her zaman uzun saç daha bir karizmatiktir... yakışmıyorsa sadece yaşından büyük gösterir başka bi işe yaramaz :)
İlk baktığım yer kesinlikle gözleri.. bakmayı biliyorsa da seksidir :)
:))))) eskiden gel adamlar bi tarafı uzatıp dier tarafa yatırıolardı ya onlar aklıma geldi bu soruyu görünce :D:D:D: rüzgarda sac havaya kalkardı tekrar gel acılırdı :))) Wcdeki ayakla basmalı çöp kovaları gibi :D:D:D
yuzu ve vucudu iyiyse bir adamin saci uzun kisa onemsizdir onlara gore :D ilk bakilan yerler omuz, boy pos, kollar eller ve yuzdur... ama 5 dk bakarsa yandin seni analiz etmis notu da coktan vermistir
Uzun saçlı erkek candır mis gibidir yerim onları ayy
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Şimdi sevgilimde ilk yüz etkiledi yakışıkl olması önemli ikinci olarak giydiği lakosun kol kaslarini sikmasi hoşuma gitti. Normalde saçları 25 numara ama ni kere 3 yapmıştı aşırı çok erkeksi gelmişti
Erkek vücudu ve kadın vücudu hepsinin ayrı ayrı özellikleri var karşı cinse ilgi duymanızı sağlayan erkek dediğin kafa yapısına göre kısa ve hafif uzun bırakmalı
bir süre önce bu tip bir soruya 'omuzlar' derdim aslında hala derim 2.sıra olarak ama kalçaları daha çekici görünüyor yani düşünsene kot pantolonun içinde dümdüz tahta gibi bir bölge :)) öyle jennifer lopez gibide değil :D
En İyi Cevaplar