Yok uzamıyor. Belime kadar uzun kızıl saçlarım var. 10 yıldan fazladır kızıl olunca değişiklik yapmak istedim. Bir de karavan tatili yapacaktım uzun saçla zor okur diye kestirdim, ilk açıcı olmadan sarıya boyattım. Güzel olmadı çok ama çirkin de olmamıştı. Sonra evde açıp bebek sarıya boyayayım dedim , YouTube da filan var videolar , yaptım sonuç facia. Ya yıllardır belime kadarken bile hep kendim boyadım , ama açıcı kullanmamıştım hiç. Açıcı mahvetti beni
Açıcı saçlarla ilgili tüm kötülüklerin anasıdır 😃 en güzel saçı bile pişmaniyeye çevirir. Sen o uzun saçlara nasıl kıydın öyle? Şimdi renk olarak kullanılcak gibi mi yoksa tamamen berbat mı
Birazcık bekle imkanın varsa. Sonra kuaföre gidip danış. Bu süreçte asla ısı uygulama, tararkende tamamen ıslakken veya tamamen kuruyken tarama. Hafif nemliyken tara. En azından daha fazla zarardan korumuş olcaksın. Boyu şu an nasıl ki?
Naptın sen 😂 ön taraflardaki detaylarda aynı ise bence bu kadar yapmışsın, vur üçe gitsin. En azından denemedim demezsin. Ben bu kadar kısaltsam mutlaka denerdim 😬
Normalde belime kadar 10 yıldır filan kızıl kullandım. Canım sıkıldı bir değişiklik yapayım dedim kısacık katlı kestirip sarı yapmaya çalıştım. Mağdurum da mağdurum simge olmaya çalışırken Erşan Kuneri olmam şoku :)
Kestirdiğim gün ağladım zaten kuaför şok oldu, durayım mı diyor? Hı dur bir taraf kulağımda bir taraf belimde çok tarz olur dur ;) amannn kökü bende nasıl olsa uzar. Ama kızıl kaderim sanırım, geri dönecek gibiyim.
Beyaz tenliyim, ela gözlü. Sarı ile şak şuka Tarık mengüç oldum. İlk gün abe kaynana şarkısını söyleyip oynadım filan :D ama şimdi düzeltmeye kalkarsam saçım kopar da kel kalırım diye böyle sordum sarı çiçeğe modumda kaldım :D
Bende onu diyorum yandığı için mi bunrenk tuttu acaba bebek sarısı? Zeytinyağı sürdüm saçıma, havlu sardım öyle bekliyorum kaç saattir. Biraz düzelsin toplansın saç diye
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Güzel saçların böyle harcanmasına çok üzülüyorum. Umarım kurtarılcak haldedir. Kızma ama erşan olayına baya güldüm 😂
Gülün diye yazdım zaten :D
Ya kendimle barışığım o sıkıntı değil ama böylemuzun süre kalırsam sıkıntı
Tam olarak neydi, ne oldu? Birde çekince uzamıyor dimi
Yok uzamıyor. Belime kadar uzun kızıl saçlarım var. 10 yıldan fazladır kızıl olunca değişiklik yapmak istedim. Bir de karavan tatili yapacaktım uzun saçla zor okur diye kestirdim, ilk açıcı olmadan sarıya boyattım. Güzel olmadı çok ama çirkin de olmamıştı. Sonra evde açıp bebek sarıya boyayayım dedim , YouTube da filan var videolar , yaptım sonuç facia. Ya yıllardır belime kadarken bile hep kendim boyadım , ama açıcı kullanmamıştım hiç. Açıcı mahvetti beni
Açıcı saçlarla ilgili tüm kötülüklerin anasıdır 😃 en güzel saçı bile pişmaniyeye çevirir. Sen o uzun saçlara nasıl kıydın öyle? Şimdi renk olarak kullanılcak gibi mi yoksa tamamen berbat mı
Tamamen Erşan abinin saçı ile aynı durumda :) Allahtan kapalıyım. Ya ağladım kestirdiğim gün :/ karavan sevdası daha ağır bastı sorma
Birazcık bekle imkanın varsa. Sonra kuaföre gidip danış. Bu süreçte asla ısı uygulama, tararkende tamamen ıslakken veya tamamen kuruyken tarama. Hafif nemliyken tara. En azından daha fazla zarardan korumuş olcaksın. Boyu şu an nasıl ki?
Erşan abininkiyle boyu suyu rengi herşeyi aynı :)
Naptın sen 😂 ön taraflardaki detaylarda aynı ise bence bu kadar yapmışsın, vur üçe gitsin. En azından denemedim demezsin. Ben bu kadar kısaltsam mutlaka denerdim 😬
Daha neler 😄
Hahahah, ya hiç güleceğim yoktu. Günümü şenlendirdin :D
Özür dilerim ya kırdıysam :D ama Erşan aaaabi
Erşan abiyken komik, benimki traji komik oldu :) yok ya kırılacak olsam kendim yazar mıyım :) ama çok berbat oldu renk ya, napcam ben :/
Nasıl bi şey oldu ki, daha koyu bi renk kurtarır ya da şapka tak havalar soğuk zaten :D
Kapalıyım zaten :) ama kendime kötü görünüyor. Koyu saça boyasam tutar mı da o da akmasın?
Ya merak mı ettin neden öyle bi şey yapmaya karar verdin, normalde saçın ne renk?
Normalde belime kadar 10 yıldır filan kızıl kullandım. Canım sıkıldı bir değişiklik yapayım dedim kısacık katlı kestirip sarı yapmaya çalıştım. Mağdurum da mağdurum simge olmaya çalışırken Erşan Kuneri olmam şoku :)
Desene güzelim saça yazık oldu bi ağıt yaksaydın :D
Sac içinde bence hiç bi şey yapma, bıraz dinlensin kendine gelsin önce :)
Kestirdiğim gün ağladım zaten kuaför şok oldu, durayım mı diyor? Hı dur bir taraf kulağımda bir taraf belimde çok tarz olur dur ;) amannn kökü bende nasıl olsa uzar. Ama kızıl kaderim sanırım, geri dönecek gibiyim.
Çok mu kısalttın ya, beyaz tenliysen, hem daha güzel kızıldan şaşma bu da ders olmuştur :)
Beyaz tenliyim, ela gözlü. Sarı ile şak şuka Tarık mengüç oldum. İlk gün abe kaynana şarkısını söyleyip oynadım filan :D ama şimdi düzeltmeye kalkarsam saçım kopar da kel kalırım diye böyle sordum sarı çiçeğe modumda kaldım :D
Bu kadar neşe sana yeter :D
Sağol :D yok be bi şey yapma dinlensin uzasın sonra fosfor yeşiline boyarsın değişiklik olsun diye :D
Papağan mıyım abe ben :) kahve yaparım belki
😂 Yok be. Artık kendine hangi rengi yakıştırırsan onla boya 😉
Bakalım yakmadan çözebilirim umarım bu işi yoksa yeni şarkım ben bir Garip kel oğlanım :D
😂 yok be o öyle olmaz ama saça zarar verirsin zaten dili olsa sana neler neler söyler 😂
Ne yaptın be abla der kesin 😄
Düzelteyim derken yakma da..
Bende onu diyorum yandığı için mi bunrenk tuttu acaba bebek sarısı? Zeytinyağı sürdüm saçıma, havlu sardım öyle bekliyorum kaç saattir. Biraz düzelsin toplansın saç diye
Onu kuaför bilir, yanlış ton kullanmış da olabilir. Kuaförün iyiyse düzeltir
Sanırım daha iyi bir kuaför bulmam şart oldu
En azından güvendiğin bir kuaföre danış, umarım en kısa zamanda düzelir